تیم دو نفره انگلیس فاصله خود با بلژیک را کم کرد
تهران -تیم دو نفره انگلیس در روز دوم مسابقات تنیس جام دیویس در گروه منطقه اروپا/آفریقا موفق شد در گلاسکو تیم بلژیک را شکست دهد.
به گزارش منابع خبری، اعضای تیم انگلیس در این مسابقه شامل 'کولین فلمینگ' و 'راس هاتچینز' بود که با نتایج 4 بر 6، 7 بر 5، 6 بر 3 و 6 بر 4 'رادن بملمانس' و 'دیوید گافین' از بلژیک را شکست دادند.
آخرین باری که تیم انگلیس توانست در یک مسابقه جام دیویس باخت 2 بر 0 را به برد تبدیل کند در سال 1930 مقابل تیم آلمان بود.
امید انگلیس برای پیروزی در این رقابت ها بعد از شکست 'جاش گودآل' و 'دن ایوانز' در مسابقات انفرادی روز جمعه، با برد تیم دو نفره آنها حفظ شد.
در مسابقات انفرادی یکشنبه گودآل با 'اولیور راچس' و ایوانز با 'استیو دارسیس' دیدار خواهند کرد.
گودآل در رده 253 تنیس بازان جهان قرار دارد در حالیکه راچس در 12 سال اخیر در جمعه 100 نفر نخست بوده است. دارسیس هم در این رده بندی 276 پله بالاتر از ایوانس قرار دارد.
9126**1440
تاریخ: 1391/1/19
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
کلمات کلیدی: ،
















