برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

عباسی تاکید کرد:انتظار مردم از فدراسیون، سرافرازی تیم ملی فوتبال است/ در دام ترفندها نیفتیم!

وزیر ورزش و جوانان گفت: توقع‌مان از فدراسیون فوتبال این است که برای سربلندی تیم ملی فوتبال از تمام توان و قدرت خود استفاده کند چرا که مردم خوب کشورمان خواهان سربلندی و سرافرازی تیم ملی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، محمد عباسی که صبح امروز دوشنبه در دیدار با رئیس فدراسیون فوتبال، اعضای هیئت مدیره استقلال و پرسپولیس و جمعی از پیشکسوتان فوتبال سخن می‌گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: حضور پیشکسوتان و بزرگان در این نشست، بیانگر حس دوستی و مودت در بین اهالی فوتبال است و ما باید از این توان بزرگ و عظیم به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

وی همچنین خاطرنشان کرد: هر کدام از ما در قبال مسئولیتی که داریم، وظیفه‌ای نیز بر عهده داریم و اگر به وظایف خود به خوبی عمل کنیم، موفقیت حاصل خواهد شد.

وزیر ورزش و جوانان اضافه کرد: مردم عزیز ایران اسلامی خواهان سربلندی تیم ملی فوتبال هستند و این وظیفه فدراسیون فوتبال است که از همه توان مدیریتی و امکانات خود در جهت سربلندی تیم ملی که سربلندی مردم کشورمان است به خوبی استفاده کند و ما هم در قبال فوتبال وظایفی داریم که آن هم جنبه حمایتی قضیه است و یقینا حمایت‌های خود را از فوتبال ادامه خواهیم داد.

عباسی با بیان اینکه معدود آدم‌هایی هستند که با بزرگ کردن مسائل جزئی در صدد تفرقه افکنی و تخریب بر می‌آیند و این وظیفه فدراسیون و همه ما است که هوشیار باشیم و در دام این ترفندها نیفتیم، افزود: اگر هر کدام به وظیفه خود عمل کنیم، اینگونه افراد کاری از پیش نخواهند برد و مطمئن باشید اگر در جایی دیدید که ترفند آنها موثر افتاد این از مسئولیت نشناسی ماست.

در این نشست حمید سجادی معاون ورزش حرفه ایی و قهرمانی، احمد رسولی‌نژاد معاون حقوقی مجلس و امور استان‌ها، رمضانپور مدیر کل حراست، ساکی زاده مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی نیز حضور داشتند.


تاریخ: 1391/1/21
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: