بالوتلی به دلیل تکل روی سونگ مجازات نمی شود
تهران - اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کرد، 'ماریو بالوتلی' بازیکن منچسترسیتی را به دلیل تکل خشن روی 'الکس سونگ' بازیکن آرسنال مجازات نخواهد کرد.
به گزارش منابع خبری، بالوتلی در جریان شکست 1 بر 0 سیتی از آرسنال تکل خطرناکی را روی سونگ انجام داد اما این خطای او از چشم داور دور ماند.
وی در همین مسابقه به دلیل دریافت دو کارت زرد اخراج شد ولی کمیته انضباطی پس از بازبینی فیلم مسابقه اعلام کرد، مجازاتی برای خطای او در نظر نخواهند گرفت.
بالوتلی 21 ساله در صورتی که به دلیل این خطا محروم می شد با توجه به محرومیت های قبلی اش، باقی مسابقات فصل را از دست می داد.
البته 'روبرتو مانچینی' سرمربی منچسترسیتی بعد از بازی با آرسنال اعلام کرد، بالوتلی دیگر بازی نخواهد کرد و احتمالا در تابستان به فروش می رسد.
با وجود این مانچینی قبلا در مورد 'کارلوس ته وز' نیز چنین چیزی را اعلام کرده بود اما دوباره او را در ترکیب بازیکنان خود قرار داده است.
9126**1440
تاریخ: 1391/1/22
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















