درباره تيم ملي حرفي نميزنمزارع: بازي مقابل فولاد 6 امتيازي است
مازيار زارع در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در هفتههاي گذشته روند رو به جلويي را در پيش داشتهايم. هر بازي، نسبت به بازي گذشته بهتر ميشويم. البته قبول دارم نمايشي كه مقابل شاهين بوشهر داشتيم، حدود 60 درصد توانايي ما بود.
وي افزود: خودمان را بايد براي بازي سخت مقابل فولاد خوزستان آماده كنيم. فولاد تيمي بسيار پرمهره و ريشهدار است و عرصه را براي تمام حريفان در خانه خود تنگ ميكند. با توجه به شرايط خاص اهواز، ديدار مقابل اين تيم براي ما 6 امتيازي است كه به آن ميرسيم.
مازيار زارع خاطر نشان ساخت: به خوبي فولاد را ميشناسيم و از شرايط آب و هواي اهواز نيز باخبر هستيم. اميدوارم فقط دچار بدشانسيهاي فوتبال نشويم.
هافبك پرسپوليس درباره عدم دعوتش به تيم ملي گفت: در اين مورد حرفي نمي زنم. فقط به فكر خدمت به پرسپوليس هستم.
انتهاي پيام/
















