کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال جریمه تیم های خاطی را اعلام کرد
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، این آرا به شرح زیر است:
جریمه باشگاه فولاد ماهان اصفهان
تماشاگران منتسب به تیم فوتسال فولاد ماهان سپاهان اصفهان در دیدار روز 19 اسفند ماه سال 90 در مقابل شهید منصوری قرچک، تخلفاتی مرتکب شدند که بر همین اساس باشگاه فولاد ماهان به پرداخت دو میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
جریمه دو باشگاه داماش گیلان و ملوان بندرانزلی
در دیدار تیم های فوتبال داماش گیلان و ملوان بندرانزلی در روز 4 فروردین ماه در شهر رشت، تماشاگران دو تیم تخلفاتی را مرتکب شدند که بر همین اساس باشگاه داماش گیلان به پرداخت مبلغ 50 میلیون ریال و باشگاه ملوان بندرانزلی به پرداخت مبلغ 70 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
در صورت تکرار، جریمه های سنگین تری مثل برگزاری دیدار بدون تماشاگر و یا انتقال بازی تیم مربوطه به شهر و یا استان دیگر در دستور کار قرار خواهد گرفت.
جریمه دو باشگاه استقلال تهران و ملوان بندرانزلی
در دیدار تیم های فوتبال استقلال تهران و ملوان بندرانزلی در روز 9 فروردین ماه در تهران، تماشاگران دو تیم تخلفاتی را مرتکب شدند که بر همین اساس هر دو باشگاه به پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
توبیخ کتبی باشگاه فولاد خوزستان
در دیدار تیم های فوتبال فولاد خوزستان و داماش گیلان در روز 19 بهمن ماه سال 90 در شهر اهواز، تماشاگران منتسب به تیم فولاد خوزستان تخلفاتی را مرتکب شدند که بر همین اساس باشگاه فولاد به خاطر اینکه دارای سابقه نبود، فقط توبیخ کتبی
شد.
جریمه باشگاه استقلال تهران
در دیدار تیم های فوتبال استقلال و راه آهن تهران که روز 20 اسفند ماه سال 90 در تهران برگزار شد، تماشاگران منتسب به باشگاه استقلال تهران بارها مرتکب تخلفاتی علیه داور، تیم مقابل و سرمربی تیم مقابل شدند.
بر همین اساس باشگاه استقلال تهران به رغم آرای قبلی و تذکراتی که کمیته انضباطی داده بود، به پرداخت 100 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
جریمه باشگاه شهرداری تبریز
در دیدار تیم های فوتبال شهرداری تبریز و صبای قم که روز 10 فروردین ماه سال 91 در شهر تبریز برگزار شد، تماشاگران تیم شهرداری تبریز مرتکب تخلفاتی مثل اهانت به داور و استفاده از الفاظ نامناسب و پرتاب مواد محترقه و ترقه به داخل زمین شدند و به همین دلیل باشگاه شهرداری تبریز به پرداخت مبلغ 70 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
در صورت تکرار، جریمه های سنگین تری مثل برگزاری دیدار بدون تماشاگر و یا انتقال بازی آن تیم به شهر و یا استان دیگر در دستور کار قرار خواهد گرفت.
9118 / 1589
















