دیدار تیم های سپاهان و پرسپولیس/امتیاز تقسیم شد
به گزارش ایرنا، در این دیدار که عصر پنجشنبه در ورزشگاه فولادشهر و با حضور بیش از 12هزار تماشگر برگزار شد، دو تیم به نتیجه یک بر یک رضایت دادند.
گل تیم سپاهان در دقیقه 80 توسط جواهیر سوکای بازیکن آلبانی تبار تیم فوتبال سپاهان به ثمر رسید.
گل تیم پرسپولیس نیز در دقیقه 85 توسط پژمان نوری وارد دروازه شد و با این نتیجه تیم فوتبال سپاهان با 59 امتیاز در صدر جدول لیگ برتر باشگاههای کشور قراردارد و تیم پرسپولیس تهران نیز 39 امتیاز همچنان در رده هشتم جای دارد.
این دیدار را 'محسن ترکی' به عنوان داور میدان و 'علیرضا کهوری' داور اول و 'بابک داوری' به عنوان کمک داور دوم قضاوت می کنند.
به گزارش ایرنا، ظرفیت 12هزار نفری این ورزشگاه تکمیل و حتی تپه ضلع جنوبی این محل نیز در سیطره تماشگران پرسپولیس قراردارد.
'کارلوس کیروش' سرمربی تیم ملی کشور نیز با حضور در ورزشگاه فولادشهر این دیدار را از نزدیک زیر نظر دارد.
7132/1011
















