هنرنمایی نوازنده درامی که 34 سال پیش درگذشت در المپیک لندن
به گزارش اسوشیتدپرس، این شخص 'کیت مون' نوازنده درامز گروه 'The Who ' است که در سال 1978 چشم از جهان فرو بست.
با وجود این مسوولان میزبانی المپیک لندن برای پیشی گرفتن از پکن در برگزاری المپیکی تماشایی، از مدیر گروه The Who برای نوازندگی کیت مون دعوت کرده اند.
'بیل کربیشلی' در مورد پاسخی که به این درخواست داده است، گفت: در ایمیلی که برای آنها فرستادم نوشتم که کیت اکنون در آرامگاه ابدی خود آرمیده است ولی اگر بتوانیم با چند شمع و لیوان با او تماس می گیریم.
انتظار می رود 'راجر دالتری' و 'پیت تاون سند' دو عضو بازمانده از گروه The Who که در حال حاضر همچنان به اجرای برنامه می پردازند، در جشنواره های مربوط به المپیک بنوازند.
نویسنده این مطلب نوشته است: گروه The Who آلبوم های مشهوری چون 'کوادروفنیا' و 'تامی' را منتشر کرد اما اگر قرار است افراد معروف و صاحب نام در المپیک به هنرنمایی بپردازند چرا به سراغ 'جان لنون' و 'جرج هریسون' نرویم و دوباره گروه 'بیتل ها' را دور هم جمع نکنیم تا همانگونه که گفته اند به دنبال طلا بروند؟
9126
















