برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نایب رییس فدراسیون اسکواش: آماده ایم ولی انتظاری از تیم نداریم

تهران - نایب رییس بانوان فدراسیون اسکواش گفت: اگر چه ملی پوشان در شرایط بسیار خوبی از نظر آمادگی قرار دارند اما با توجه به اینکه اولین حضور تیم ملی بزرگسال در رقابتهای بین المللی است ما انتظار خاصی از آنان نداریم.

به گزارش ایرنا، تبم ملی اسکواش زنان ایران، با حضور چهار ملی پوش دهم اردیبهشت ماه عازم کویت خواهد شد تا در رقابتهای قهرمانی آسیا شرکت کند.

'الهام شیرزاد ' روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا توضیح داد: از آنجا که این نخستین حضور تیم ملی اسکواش بزرگسالان در رقابتهای بین المللی است و نخستین حضور در چنین میادینی همراه با استرس خواهد بود ما هدفمان را میدان دیدن بازیکنان و تجربه اندوزی قرار دادیم اگر چه این حضور برای ارتقای رنکینگ ورزشکاران موثر است .

وی با اشاره به سیر مسابقات انتخابی تیم ملی گفت: زمستان 90 مرحله نخست مسابقات انتخابی تیم ملی با حضور 20 اسکواش باز از سراسر کشور انجام شد و از مجموع این نفرات هشت نفر انتخاب شدند.

شیرزاد مرحله دوم رقابتهای انتخابی تیم ملی را مسابقات کیش عنوان کرد و افزود: در جریان این رقابتها از مجموع هشت نفر ، چهار نفر به عنوان نفرات اصلی تیم ملی انتخاب شدند اما انتخاب این چهار نفر به معنی ضعف سایر نفرات نبود زیرا هر هشت نفر در سطح بسیار نزدیکی بهم قرار دارند.

وی تصریح کرد: با توجه به نزدیکی سطح این هشت بازیکن قرار شد تمرینات تیم ملی با حضور هر هشت بازیکن ادامه یابد تا بازیکنان اصلی تیم ملی حریف تمرینی مناسبی داشته و نفرات اضافی نیز از امکانات تیم ملی استفاده کنند و به عنوان پشتوانه تیم ملی در شرایط خوبی

باشند.

این مسوول ادامه داد: تمرینات تیم ملی هر روزه به صورت دو نوبت صبح و عصر برگزار می شود و بازیکنان به لحاظ روحی - روانی و آمادگی جسمانی در شرایط مطلوبی قرار دارند.

به گفته شیرزاد علاوه بر تیم ایران ، هفت تیم برتر آسیایی نیز در رقابتهای قهرمانی آسیا در کویت شرکت می کنند.

1828

تاریخ: 1391/1/28
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: