برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

استیلی: پرسپولیس از مدعیان قهرمانی آسیاست

تهران - سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس تهران معتقد است که این تیم یکی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیاست.

حمید استیلی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا، گفت: پرسپولیس در بازی های آسیایی بسیار خوب کار کرده و مهره های جدید توانستند انتظارات را برآورده کنند.

وی با تمجید از ایمون ادامه داد: این مهاجم عملکرد خوبی برای پرسپولیس داشته است و توانسته در مسابقات اخیر کمک زیادی به تیم کند.

سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: اطمینان دارم می توانیم با پیروزی در بازی های برگشت به عنوان تیم اول از گروه خود صعود کنیم.

وی تصریح کرد: پرسپولیس توانایی کسب عنوان قهرمانی در آسیا را دارد و اطمینان دارم در مرحله بعد با اضافه شدن بازیکنان جدید حرف های زیادی برای گفتن خواهیم داشت.

وی اظهار داشت: تیم الغرافه نسبت به سال های گذشته با شرایط متفاوت تری ظاهر می شود و امسال نتوانسته با قدرت همیشگی ظاهر شود.

وی اظهار داشت: دیدار مقابل الشباب و الغرافه برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد و باید در مقابل هر دو تیم سه امتیاز را کسب کنیم.

استیلی در خصوص شانس تیم های مدعی قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران گفت: هر سه تیم بالای جدودل شانس زیادی برای کسب عنوان قهرمانی دارند و باید منتظر بمانیم و ببینیم کدام تیم از موقعیت های خود بهتر سود خواهد برد.

وی تاکید کرد: استقلال با توجه به بازیکنانی که در اختیار دارد از نظر من شانس بالاتری برای کسب عنوان قهرمانی دارد.

سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس تهران درخصوص اینکه برای فصل آینده با تیمی مذاکره کرده است، گفت: در حال حاضر با هیچ تیمی مذاکره نکرده ام و اگر شرایط خوبی وجود داشته باشد در یک تیم با پتانسیل حضور پیدا می کنم.

9118/1647

تاریخ: 1391/1/28
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: