برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ابطحی:اگر تبانی‌مسجل‌است با آن برخورد‌کنند

سرمربی تیم فوتسال حفاری اهواز گفت: اگر تبانی مسجل است با آن برخورد کنند چراکه در غیر اینصورت اگر در لیگ بعدی بازیکنی زمین بخورد می‌گویند تبانی کرده و دیگر این بساط از لیگ ما برچیده نخواهد شد.
    

  سید مهدی ابطحی  با بیان مطلب فوق اظهار داشت: دیروزمسئولان باشگاه حفاری از من دعوت کردند که هم برای دیدن تیم امیدی که تشکیل داده‌اند به اهواز بیایم و هم برای فصل آینده برنامه‌هایم را ارائه دهم.

وی ادامه داد: برنامه‌هایم را برای سال آینده تیم فوتسال حفاری ارائه کردم که مورد توجه مدیریت باشگاه قرار گرفت چراکه متفاوت با برنامه‌هایی بود که پیش از این مربیان قبل به ایشان داده بودند و امیدوارم که توجه ویژه‌ای به آن شود.

ابطحی با بیان اینکه اگر قراردادم را با این تیم تمدید کنم قصد دارم برای قهرمانی بیایم گفت: مواردی را در برنامه‌ام نوشته شده که ولی باید دید مسئولان باشگاه چقدر سرمایه گذاری می‌کنند. واقعیت این است که من هر سال تیمی را در دست داشته‌ام سال بعدش چه با من و چه بی‌من قهرمان شده است. مثل شن سا، تام ایران خودرو، منصوری و تنها برای ارم کیش این اتفاق نیفتاد که آن هم به دلیل انحلال آن از سوی مدیرانش بود. در عین حال که باید دید مسئولان باشگاه چه تصمیماتی خواهند داشت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا حفاری پتانسیل قهرمانی ایران را دارد اذعان کرد: قطعا با یکسری موارد که در برنامه‌ام به آن تاکید کرده‌ام می‌توانیم شانس قهرمانی داشته باشیم و از ابتدای امسال برای گرفتن جام جلو برویم. یک سری حداقل‌هایی را خواسته‌ام که امیدوارم عملی شود در غیر این صورت باید مثل سال گذشته دوباره به بازیکن سازی رو بیاوریم تا طی ۴ یا ۵سال با داشته‌های بومی به جام برسیم. پایه سازی به فوتسال ایران کمک بزرگی خواهد کرد و اجازه نخواهد داد که ما از جهان عقب بیفتیم.

ابطحی با اشاره به قهرمانی تیم فوتسال دانش آموزی ایران در مسابقات جهانی۲۰۱۲گفت: باید به آموزش و پرورش به خاطر این پایه سازی که در فوتسال کشور انجام داده تبریک بگویم. این کار باعث می‌شود تا ما در سال ۲۰۲۰ از تیم‌های دیگر عقب نیفتیم و بتوانیم همین برتری خود را حفظ کنیم. باید قبول کنیم که روند فوتسال ایران کند است اما با پایه سازی آموزش و پرورش و یا حتی پرداختن به ورزش کارگران می‌توان کانال‌هایی را باز کرد که بازیکن مستعد شانس حضور در تیم ملی را پیدا کند.

سرمربی تیم فوتسال حفاری گفت: اگر مملکتی را دیدید که پیشرفت می‌کند بدون شک اولین ارگانی که به آن رسیدگی می‌شود آموزش و پرورش است. اولین جا برای کشف استعداد مدرسه است که با پرورش آن در لیگ‌های دانش آموزی می‌توان آن را تبدیل به سرمایه‌ای ملی کرد. ما الان در فوتسال ملی خود فقط در حال بهره برداری از گذشته‌ها هستیم و توجه به پایه نکرده‌ایم در حالی که تیم ملی خوب مربوط به لیگ بر‌تر خوب، لیگ بر‌تر خوب مربوط به لیگ یک خوب، لیگ یک خوب مربوط به تیم فوتسال دانش آموزی خوب و محلات است. که اگر این دو مورد آخر فراموش شود همه چیز تحت الشعاع خواهد بود.

وی در مورد دیدار تدارکاتی تیم ملی برابر ازبکستان خاطر نشان کرد: بازی را ندیدم چرا که مشغول تماشای تمرین تیم امیدهای حفاری بودم اما باید این نکته را مورد توجه داشت که در تحلیل یک بازی باید به شرایط آن توجه کنیم. به نظر من با توجه به انجام بازی با شرایط تدارکاتی هرگز نباید به نتیجه توجه کرد بلکه تاکتیک‌ها و تنوع استفاده از بازیکنان مهم است چراکه مربی می‌خواهد در بازی تدارکاتی تیمش را محک بزند و بازیکنان جدیدش را بیازماید.

ابطحی افزود: در اوایل کار نتیجه مهم نیست اما رفته رفته هر چه به مسابقات نزدیک‌تر می‌شوید باید نتایج بهتری در بازی تدارکاتی بگیرید. پیش بینی می‌کنم ایران نیز بتواند در بازی دوم خود برابر ازبکستان به مراتب بهتر بازی کند.

وی در پایان در خصوص شایئه تبانی در لیگ گفت: فکر می‌کنم دیدن فیلم از سوی کار‌شناسان همه چیز را روشن خواهد کرد. بازیکنان ماهان و گیتی پسند همه بازیکنان من در گذشته بوده‌اند و با توجه به‌شناختی که از آن‌ها دارم به نظر نمی‌رسد این امر درست باشد.
تاریخ: 1391/1/28
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: