برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/اولين دوره المپيك هنرهاي رزمي- چين/ووشوكاران ايران حريفان خود را شناختند

به گزارش خبرگزاري فارس، در وزن 70- كيلوگرم سجاد عباسي دارنده مدال برنز رقابت هاي جهاني 2009 تورنتو كانادا در دور نخست با حريفي از ماكائو كه نايب قهرماني جهان در سال 2009 كانادا و قهرماني جهان در سال 2007 چين را در كارنامه دارد روبرو مي شود.عباسي در صورت غلبه بر اين ووشوكار در فينال با برنده نمايندگان روسيه و مصر مبارزه خواهد كرد.
در وزن 85- كيلوگرم حميدرضا قلي پور دارنده مدال نقره رقابت هاي جهاني 2009 تورنتو كانادا و مدال طلاي رقابت هاي جهاني سال 2007 چين در اولين ديدار خود با نماينده سوييس مبارزه مي كند. قلي پور در مرحله نيمه نهايي رقابت هاي جهاني 2009 تورنتو كانادا اين حريف سوييسي را شكت داده بود.
در ديگر ديدار اين وزن مسلم ساليكوف قهرمان جهان از روسيه با ديگر قهرمان عنوان دار جهان از چين روبرو خواهد شد كه برنده اين ديدار به احتمال فراوان با قلي پور در مسابقه نهايي ديدار مي كند.

در رقابت هاي تالو فرشاد عربي نايب قهرمان جهان در 2 فرم نان چوان و نن گون با حريفان خود رودر رو مي شود و احسان پيغمبري هم در فرم هاي دائو شو و گون شو به اجراي فرم خواهد پرداخت.
اين رقابتها از فردا آغاز خواهد شد كه تالو كاران در 2 نوبت صبح و بعداز ظهر به اجراي فرم مي پردازند و سانداكاران هم از بعد از ظهر شنبه به روي سكوي مبارزه خواهند رفت.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/6/5
موضوع: رزمی
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: