برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

واکنش سلطانیان به صحبت‎های مدیرعامل صنعت نفت/ قراردادی به فونیکه سی ندادم

مدیر پیشین تیم‎های پایه پرسپولیس با تاکید بر اینکه صحبت‎های مدیر عامل باشگاه صنعت نفت آبادان در خصوص وی کذب محض است، گفت: من نماینده باشگاه پرسپولیس نبوده و هیچگونه قراردادی را نیز به "فونیکه سی" نداده‏ام.

آرام سلطانیان  در خصوص اظهارات اخیر مدیر عامل باشگاه صنعت نفت آبادان مبنی بر اینکه وی تحت هیچ عنوان مترجم و کارگزار هیچ باشگاه خارجی نبوده و قراردادی را از طرف باشگاه پرسپولیس به "فونیکه سی" داده است، گفت: با توجه به اینکه "فونیکه سی" مورد توجه 2 باشگاه گالاتاسرای و آرسنال قرار گرفته بود من به نمایندگی از یکی از کارگزاران ایرانی رسمی فیفا که مقیم لندن است و با وکالت محضری از سوی وی در ایران مسئولیت میزبانی قائم مقام‎های دو باشگاه آرسنال و گالاتاسرای را بر عهده گرفتم.

وی در همین خصوص افزود: وظیفه من به عنوان میزبان و مترجم قائم مقام‌های این دو باشگاه این بود تا آنها را برای دیدن بازی‌های آقای گل‌های  فوتبال ایران یعنی "فونیکه سی" و رضا عنایتی به ورزشگاه ببرم.

سلطانیان با اشاره به اظهارات مدیر عامل باشگاه صنعت نفت مبنی بر اینکه "فونیکه سی" با پیشنهاد دلال باشگاه پرسپولیس مخالفت کرده تا قیمت خود را بالا ببردف خاطرنشان کرد: باید بگویم این مسئله  کذب محض است چون من چهار سال پیش تیم‎های پایه باشگاه پرسپولیس را بر عهده داشتم و در حال حاضر نیز هیچ مسئولیت و ارتباطی با باشگاه پرسپولیس ندارم.

مدیر تیم‎های پایه پیشین پرسپولیس با اعلام اینکه من قائم مقام‎های دو باشگاه آرسنال و گالاتاسرای را برای دیدن بازی "فونیکه سی" در ترکیب صنعت نفت به ورزشگاه بردم، اظهار داشت: پس از این موضوع "عیسی ترائوره" کارگزار رسمی "فونیکه سی" که خود سابقه بازی در لیگ ایران را داشته و به زبان فارسی نیز مسلط است با من صحبت کرد تا نظر نماینده‎های دو باشگاه آرسنال و گالاتاسرای را جویا شوم.

وی با اعلام اینکه نظر قائم مقام‎های دو باشگاه آرسنال و گالاتاسرای نسب به بازی "فونیکه سی" مثبت بود، تاکید کرد: به دلیل همزمانی بازی تیم‎های صنعت نفت و صبای قم من قادر نبودم تا آنها را برای دیدن بازی عنایتی به ورزشگاه ببرم اما در کل زمانی که آنها از وضعیت سن و سال عنایتی مطلع شدند از تصمیم خود در خصوص وی منصرف شدند.

سلطانیان در خاتمه تصریح کرد: علیپور دبیر سابق ستاد تخلفات حرفه‌ای فدراسیون فوتبال گفته من در این کمیته پرونده دارم اما نمی‌دانم وی بر چه مبنایی این حرف‌ها را می‌زند. البته از این نکته نباید غافل شویم که علیپور دیگر مسئولیت رسمی در فدراسیون فوتبال ندارد.
تاریخ: 1391/1/29
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: