کاسیاس: آفساید گاستاوو جلوی دیدم را گرفته بود
به گزارش منابع خبری، دو تیم سه شنبه شب در ورزشگاه آلیانز آره نای شهر مونیخ بازی رفت از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا را برگزار کردند و در پایان تیم میزبان با پیروزی 2 بر 1 از زمین خارج شد.
ریبری بازیکن فرانسوی بایرن مونیخ زننده گل اول این مسابقه در دقیقه 17 بود. گلی که به اعتقاد 'خوزه مورینیو' هنگام آفساید 'لوییس گاستاوو' دیگر بازیکن بایرنی ها وارد دروازه رئال شد.
مورینیو بعد از پایان مسابقه ادعا کرد، 'هاوارد وب' داور انگلیسی بازی نباید این گل را به دلیل آفساید گاستاوو اعلام می کرد.
فیلم مسابقه هم نشان می دهد که گاستاوو در زمان به ثمر رسیدن این گل درست در مقابل کاسیاس ایستاده بوده است.
این دروازه بان اسپانیایی در تأیید حرف های مورینیو اعلام کرد، آفساید گاستاوو جلوی دید او را نسبت به ریبری و توپ گرفته بود.
وی گفت: ممکن است در لحظه اول متوجه نشوید چون خیلی سریع اتفاق افتاد اما گاستاوو در آفساید بود.
کاسیاس در ادامه در مورد نتیجه این مسابقه و همچنین بازی برگشت افزود: در نیمه دوم فرصت های کمی خلق کردیم اما در نهایت آنها گل دوم را زدند تا تکلیف در مادرید مشخص شود. ما یک گل در خانه حریف زدیم که خیلی مهم است ولی نباید فراموش کنیم که بایرن بازیکنان خوبی دارد.
رئال مادرید قبل از بازی برگشت، مسابقه حساس ال کلاسیکو را در مقابل رقیب دیرینه خود یعنی بارسلونا در پیش خواهد داشت.
بسیاری از کارشناسان معتقدند رئال مادرید با اینکه اکنون با اختلاف چهار امتیاز نسبت به بارسلونا صدرنشین جدول لالیگا است اگر ال کلاسیکو را نبرد شانسی برای قهرمانی نخواهد داشت.
اما کاسیاس نظر دیگری دارد.
وی گفت: سعی می کنیم بارسلونا را شکست بدهیم. بازی مهمی برای هر دو تیم است اما تعیین کننده نیست.
رئال مادرید شنبه شب در نیوکمپ با بارسلونا بازی می کند و چهارشنبه شب در سانتیاگوبرنابئو میزبان بایرن مونیخ خواهد بود.
9126**1440
















