برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

هامبورگ ۵۵ میلیون یورو ضرر می‌کند

به نقل از مورگن‌پست، تیم هامبورگ در خلال سال جاری با مشکل سقوط به دسته دوم همواره دست به گریبان بوده است. تیم شهر بندری شمال آلمان که تابستان گذشته خرید‌های پرتعدادی انجام داد، نتایجی کسب کرد که آن را در ردیف تیم‌های پایین جدول و حتی فانوس بدست قرارداد .

مقامات هامبورگ که تیم‌شان در بوندس‌لیگا سابقه بسیار زیادی دارند و در سال 1983 حتی قهرمانی قاره سبز را کسب کرد، برای دوری از قعرنشنی حتی اقدام به استخدام تورستن فینک ، مربی  ابتدای فصل اف.ث.بازل سوئیس کرد که وی نیز به علت محدودیت‌هایی در کادر بازیکنان، موفق نشد.

براساس این گزارش در صورتی که هامبورگ در پایان فصل جاری به دسته دوم سقوط کند، رقمی بالغ بر 55 میلیون یورو ضرر خواهد کرد.

این تیم اکنون با 34 امتیاز در رده چهاردهم جدول قرار دارد.

در پایان فصل جاری تیم شانزدهم جدول دسته اول با تیم سوم دسته دوم دو دیدار پلی‌آف خواهد داشت. در حالی که تیم‌های رده هفدهم و هجدهم بطور مستقیم به دسته دوم سقوط خواهند کرد.
تاریخ: 1391/1/30
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: