برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

به ابومسلم گفته‌اند به تیم پارسه بباز!

پیشنهاد تبانی به ابومسلم در هفته پایانی لیگ دسته اول؛ سخنگوی باشگاه در گفت‌وگو با ایسنا: از ما خواسته‌اند به پارسه تهران ببازیم چرا "حاج‌بابایی" باید داور این دیدار باشد؟

سخنگوی باشگاه ابومسلم خراسان از پیشنهاد غیراخلاقی به این تیم قبل از بازی امروز با پارسه تهران خبر داد.

بهزاد تیمورپور  اظهار کرد: شب گذشته با مسوولان باشگاه تماس گرفته شده و از ما خواسته‌اند بازی امروز مقابل پارسه تهران را واگذار کنیم.

وی تصریح کرد: با تمام قوا و انرژی خود امروز به میدان می‌رویم و اسامی کسانی که این پیشنهاد را به ما دادند، در چند روز آینده اعلام خواهیم کرد ولی مردم مطمئن باشند که امروز ابومسلم بهترین بازی فصل خود را انجام می‌دهد.

وی با اشاره به داوری شاهین حاج‌بابایی در این دیدار عنوان کرد: بسیار جالب است فردی قضاوت این بازی را بر عهده دارد که ما از او به علت قضاوت مشکوک و بحث‌برانگیز در بازی با پیکان تهران شکایت کردیم و اینگونه احساس می‌شود که آقایان با توجه به رد پیشنهاد تبانی از طرف باشگاه ابومسلم، می‌خواهند از طریق داوری نتیجه این بازی را تغییر دهند.

تیمورپور خاطرنشان کرد: از افکار عمومی می‌خواهم قضاوت این بازی را زیر نظر داشته باشند و فدراسیون فوتبال نیز بهتر است پاسخ دهد که چرا شاهین حاج‌بابایی داوری این دیدار را بر عهده دارد.

سخنگوی باشگاه ابومسلم خراسان ادامه داد: با توجه به اینکه ابومسلم استرسی برای این بازی ندارد و فضای روانی مثبتی در تیم حاکم است، بازی خوبی را پیش‌بینی می‌کنیم و امیدوارم با پیروزی ابومسلم همراه باشد.
تاریخ: 1391/1/30
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: