برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ژاوی: نتیجه‌گیری در ال‌کلاسیکو مثل رویت ۲ روی سکه است

به نقل از آس اسپانیا، ژاوی هرناندز بازیکن کلیدی و محبوب تیم اول کاتالونیا تصریح کرد: بارسلونا برای کاهش فاصله 4 امتیازی با رئال مادرید محکوم به کسب هر 3 امتیاز این بازی بزرگ و خانگی است.

وی ادامه داد: نمی‌شود نتیجه این بازی را پیش‌بینی کرد، چنین بازی بزرگی با اتفاقات شکل می‌گیرد و هیچ چیز از قبل مشخص نیست، یک اخراج، یک مصدومیت ناگهانی و حتی یک گل اتفاقی همه چیز را تغییر می‌دهد، ما همه تلاشمان را برای فتح این بازی بزرگ خواهیم کرد اما رئال مادرید هم تیم کوچکی نیست و من اطمینان دارم که آنها هم برای تساوی به نیوکمپ نخواهند آمد. نتیجه‌گیری در ال‌کلاسیکو مثل رویت 2 روی سکه است.

ژاوی افزود: هر دو تیم بارسلونا و رئال مادرید نگاهی به بازی برگشت در لیگ قهرمانان اروپا دارند و این فشردگی در بازی بزرگ ما بی‌تاثیر نخواهد بود.
تاریخ: 1391/2/1
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: