داوران تمرکز خود را در دیدارهای پایانی لیگ برتر بیشتر کنند
به گزارش ایرنا 'حسین فرکی ' جمعه شب در نشست خبری پیش از دیدار صبای قم و نفت تهران در گفت و گو با خبرنگاران افزود:تاکنون به هیچ داوری معترض نشده ام اما داوران درهفته های پایانی لیگ برتر با توجه به حساسیت رقابت ها باید دقت خود را بیشتر کنند.
وی افزود:صبای قم و نفت تهران امسال درلیگ برتر پدیده بوده اند و با بازیکنانی بی ادعا در بالای جدول قرار گرفته اند ، از این رو امیدواریم دیدار زیبایی را بین دو تیم شاهد باشیم.
وی ابرازداشت: از دید من بازی فردا با صبا مانند سایر بازی ها است اما همسایه بودن دو تیم در جدول باعث حساسیت بازی شده است.
فرکی ابرازداشت:تیمی که دربازی فردا پیروز شود شانس بیشتری برای صعود به لیگ قهرمانان آسیا پیدا خواهد کرد.
وی افزود: ذوب آهن اصفهان و پرسپولیس تهران نیز مدعی کسب سهمیه آسیایی هستند اما در سه هفته پایانی لیگ برتر شانس صبا و نفت تهران بیشتر خواهد بود.
دیدار تیم های صبای قم و نفت تهران در چارچوب هفته سی و یکم لیگ برتر فوتبال از ساعت 17 فردا در استادیوم یادگار امام راحل قم برگزار می شود.
7408 / 380/
















