برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

یوسف کرمی با مهر مطرح کرد:المپیکی‌های ایران یکدیگر را نمی‌شناسند/ خبری از هیاهوی المپیک در ایران نیست

تکواندوکار المپیکی ایران با بیان اینکه باید اتحاد و همدلی میان ورزشکاران المپیکی ایران بیشتر شود، گفت: این در حالی است که خیلی از المپیکی‎ها اصلا یکدیگر را نمی‎شناسند.

یوسف کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تاکید بر اینکه اتحاد و همدلی میان اعضای کاروران ورزش ایران در چگونگی حضورشان در بازی‎های المپیک تاثیرگذار است، اظهارداشت: به خصوص در این فاصله سه ماه باقی مانده تا زمان آغاز بازی‎ها اعضای کاروان باید بیشتر در کنار هم باشند چون خیلی ازما اصلا یکدیگر را نمی‎شناسیم.

وی تصریح کرد: کاروان ایران فعلا 44 سهمیه برای المپیک گرفته است اما خیلی از این ورزشکاران المپیکی را فقط به نام می‌شناسیم و چهره آنها اصلا برای‌مان آشنا نیست طوریکه اگر یک جا از کنار هم رد شویم، یکدیگر را نخواهیم شناخت.

تکواندو کار ملی‌پوش ایران به برگزاری مراسم "100 روز مانده تا المپیک" اشاره کرد و یادآور شد: این مراسم می‌توانست بهترین بهانه برای گردهم آوردن المپین‌ها باشد تا آنها طی چند ساعت کنار هم باشند هرچند که به غیراز من فقط سه المپیکی دیگر در این مراسم شرکت داشتند.

وی ادامه داد: اطلاع رسانی‎ها برای برگزاری این مراسم خوب نبود. خود من وقتی وارد محل برگزاری مراسم شدم متوجه شدم که قضیه از چه قرار است. البته وقتی دیدم استقبال چقدر کم است تصمیم گرفتم در مراسم و رقابت‎های نمادین آن شرکت نکنمو فقط تماشاگر باشم.

کرمی در بخش دیگری از گفتگو با خبرنگار از میزان آکادگی خود و چگونگی پیگیری تمریناش ابراز رضایت کرد و گفت: اوضاع تمرینات خیلی خوب است.  24 ساعته با جان و دل و تمام انرژی تمرین می‎کنیم و به همین دلیل اصلا متوجه گذر زمان و اینکه زمان پایان تمرینات رسیده است، نمی‎شویم.

عضو تکواندو کار کاروان المپیکی ایران که تجربه یک دوره حضور در بازی‏های المپیک را دارد، تاکید کرد: المپیک میدان بزرگی است. من با تجربه‎ای که یک دوره حضور در این رویداد دارم، ارزش و قدر آن را می‏دانم. بنابراین تلاش می‎کنم تا حسرت به دل نشوم. درواقع  طوری تمرین می‌کنم که حداقل اگر هم نتیجه نگرفتم حسرت فرصت‌های از دست رفته را نخورم و اینکه کاش بهتر و بیشتر تمرین می‌کردم.

کرمی در مورد امکانات مهیا شده برای تمرینات تکواندوکاران تصریح کرد: از نظر امکانات مشکلی نداریم. فدراسیون تکواندو شرایط لازم برای تمرینات را مهیا کرده است اما ما المپیکی‌ها برای آنکه انگیزه بیشتری بابت پیگیری تمرینات داشته باشیم باید در فضای المپیکی قرار بگیریم در حالیکه شرایط به گونه‌ای است که انگار قرار نیست سه ماه دیگر بازی‌های الیک برگزار شود.

تکواندوکاران المپیکی ایران گفت: در ایران هیچ خبری از هیاهوی بازی‌های المپیک نیست در حالیکه خیلی از کشورها از حالا به استقبال این بازی‌ها رفته‌اند.


تاریخ: 1391/2/1
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: