پاسخ ردنپ به بارسلونا : بیل از تاتنهام راضی است، شما مسی را بدهید
به گزارش فوتبال نیوز، بیل یکی از با ارزش ترین سرمایه های تاتنهام محسوب می شود و در دو فصل گذشته عملکرد درخشانی در این تیم داشته است.
درخشش این بازیکن جوان ولزی، توجه بسیاری از باشگاه های بزرگ جهان همچون اینترمیلان را به خود جلب کرده است.
توجه بارسلونا هم معطوف بیل شده است ولی ردنپ می گوید بیل هیچ علاقه ای ندارد که به بارسلونا برود و مدعی شد که این بازیکن 22 ساله قصد تمدید قرارداد با تاتنهام را دارد.
ردنپ در یک نشست خبری گفت: هیچ کس با ما ( برای قرارداد با بیل) تماس نداشته است. او از ماندن در این جا راضی است و یک بازیکن فوق العاده محسوب می شود. بازیکنی در سطح او می تواند به هر تیمی در دنیا ملحق شود.
برخی از بازیکنان بارسلونا در هفته های اخیر نسبت به پیوستن بیل به این تیم ابراز علاقه کرده اند؛ این تاکتیک را پیش از این برای جذب 'سسک فابرگاس' هم به کار برده بودند.
ردنپ در پاسخ به سوالی درباره اظهارنظر بازیکنان بارسلونا گفت: حرف های آنها نشنیده ام ولی من هم 'لیونل مسی' را می خواهم. با رییس باشگاه درباره جذب لیونل صحبت خواهم کرد.
بارسلونا روز چهارشنبه در دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانن اروپا عین ناباوری برابر چلسی تن به شکست یک بر صفر داد.
1553
















