نماینده مردم ساری در مجلس از مدیریت ورزش استان مازندران انتقاد کرد
'سیدرمضان شجاعی' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: عنوان های کسب شده در رشته های انفرادی، نتیجه تلاش شخصی ورزشکاران استان مازندران است.
وی بیان داشت: در ارزیابی دستگاه ورزش، دستاوردهای تیم های ورزشی استان مازندران لحاظ می شود که با توجه به نتایج ضعیف اکثر تیم های ورزشی استان مازندران، نمره مدیران ارشد ورزش این استان بسیار ضعیف بوده و نقش اداره کل در کسب عناوین انفرادی بسیار کم است.
نماینده مردم شهر ساری در مجلس شورای اسلامی افزود: تیم های ورزشی استان مازندران، یکی پس از دیگری در حال از دست دادن جایگاه خود هستند و به جز تعدادی انگشت شمار، در اکثر رشته های جمعی مانند فوتبال، هندبال، فوتسال، هاکی، کبدی و ... نتایج لازم را کسب نکرده اند.
شجاعی گفت: یک مدیر توانمند با برنامه ریزی مناسب می تواند ضعف های موجود در ورزش استان مازندران را پوشش دهد.
وی بیان داشت: حدود شش ماه از حضور 'محمد عباسی' در وزارت ورزش و جوانان می گذرد و با توجه به اینکه وی اهتمام ویژه ای به ورزش استان مازندران دارد، انتظار می رود هر چه سریع تر تدبیری بیندیشد تا نگرانی های جامعه ورزش استان مازندران برطرف و دغدغه های موجود برداشته شود.
نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: از مدیری که در دستگاه ورزش توانایی لازم را داشته و فعالیت هایش رو به رشد باشد، حمایت می کنیم ولی اگر سستی و ضعفش مستمر باشد، قطعا دست از حمایتش بر می داریم.
نماینده مردم شهر ساری در مجلس شورای اسلامی با اظهار تاسف از سقوط تیم فوتبال صنعت ساری به لیگ دسته دوم باشگاه های کشور بیان داشت: سایر تیم های ورزشی شهر ساری که در لیگ های کشور حضور دارند نیز وضعیت نامناسبی دارند و باید هرچه سریع تر تکلیف ورزش شهر ساری مشخص و نگرانی های به وجود آمده برطرف شود تا مرکز استان مازندران به جایگاه واقعی خود در کشور برسد.ک/3
7331/1654/1647
1589
















