برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تیم فوتبال فولاد خوزستان در مقابل سپاهان اصفهان سه بازیکن مصدوم دارد

اهواز - تیم فوتبال فولاد خوزستان در هفته سی و یکم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های ایران در مقابل سپاهان اصفهان، سه بازیکن مصدوم دارد و نمی تواند از وجود آنان در این بازی استفاده کند.

سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان، این سه بازیکن را عبدالله کرمی، آندره رینالدو و یوسف وکیا معرفی کرد.

'حسین ابن قاسم' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دیگر بازیکنان این تیم مشکلی ندارند و به تشخیص سرمربی تیم، فردا (یکشنبه) در ترکیب تیم فوتبال فولاد خوزستان در برابر سپاهان اصفهان قرار خواهند گرفت.

وی، شرایط روحی، روانی و جسمانی بازیکنان تیم فوتبال فولاد خوزستان راخوب بیان کرد و گفت: آنان مصصم هستند تا یک بازی خوب و توام با کسب امتیاز را در مقابل تیم سپاهان اصفهان به نمایش بگذارند.

دیدار این دو تیم، ساعت 17 فردا (یکشنبه) در ورزشگاه تختی شهر اهواز برگزار می شود.

تیم فوتبال سپاهان اصفهان در حال حاضر با 59 امتیاز در صدر جدول رده بندی قرار دارد و تیم فولاد خوزستان با 39 امتیاز در مکان هفتم است.

639/642

1589

تاریخ: 1391/2/2
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: