قاسمپور پس از تساوی مس:10 نفره شدن ملوان به تیم ما ضربه زد/ فوتبال زیبایی را شاهد نبودیم
سرمربی تیم فوتبال مس کرمان با بیان اینکه بازی زیبایی را از سوی هردو تیم ملوان و مس کرمان شاهد نبودیم، گفت: خطر جدی دروازه دو تیم را تهدید نکرد.
به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم قاسمپور پس از دیدار تیمهای فوتبال ملوان و مس کرمان که با تساوی بدون گل در ورزشگاه تختی انزلی به پایان رسید ضمن بیان مطلب فوق گفت: بازی زیبا و تماشاگر پسندی را از سوی هر دو تیم شاهد نبودیم بویژه از هنگامی که ملوان یک بازیکن خود را به دلیل اخراج از دست داد.
وی در همین خصوص افزود: از زمانی که بازیکنان ملوان 10 نفره شدند به توپهای مستقیم روی آوردند و متاسفانه بازیکنان ما فکر کردند که با 10 نفره شدن تیم ملوان کار تمام شده است در حالی که در پایان بازی دیدند این اتفاق نیفتاده است.
سرمربی تیم فوتبال مس کرمان با تاکید بر اینکه هردو تیم پایاپای بازی کردند، گفت: در مجموع هردو تیم بی خطر بازی کردند و موقعیتهای جدی دروازه های هر دو تیم را تهدید نکرد
تاریخ: 1391/2/2
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















