برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

منتقدان آرامش پرسپولیس را بر هم نزنند/تیم در بازی با الهلال 50 درصد تغییر می‌کند

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است انتقادهای اخیر به مصطفی دنیزلی باعث سلب آرامش از این تیم می‌شود.

محمد زادمهر پس از جلسه تمرین ظهر امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران حاضر شد و ابتدا درباره طلب اشپیتیم آرفی از پرسپولیس گفت: معمولا کار گروهی برای بررسی چنین مسالی در باشگاه وجود دارد و به آن‌ها رسیدگی می‌کند. از این نوع اتفاقات باز هم هست و افراد دیگری هم وجود دارند که چنین ادعایی می‌کنند. باشگاه پرسپولیس نیز تعهد دارد و باید در قبال آن‌ها اقدام کند.

سرپرست پرسپولیس همچنین درباره دیدار برابر الهلال در لیگ قهرمانان آسیا، خاطر نشان کرد: پرسپولیس در بازی با الهلال 50 درصد تغییر می‌کند و بازی با الهلال از کیفیت بهتری برخوردار خواهد بود.

زادمهر در ادامه با بیان این که در حیطه وظایفم نیست که درباره مسایل فنی صحبت کنم، درباره بازی با سایپا تصریح کرد: بهتر است در این مقطع که سرپرست تیم هستم درباره مسایل فنی صحبت نکنم، اما این را می گویم که در نیمه دوم با وجود 10 نفره بودن فعل خواستن را صرف کردیم و دو گل را هم زدیم. آقای دنیزلی هم اشاره کرد که موقعیت‌های بیشتری از سایپا داشتیم، اما فوتبال همین است. ما باید هواداران را راضی نگه داریم و یادمان باشد که در فوتبال و در یک بازی این همه موقعیت به دست نمی‌آید که آن را به راحتی از دست دهیم.

وی در ادامه با اشاره به موضع‌گیری‌های اخیر برخی از کارشناسان علیه دنیزلی پس از کسب نتایج ضعیف در لیگ برتر خاطر نشان کرد: تمام این نظرات قابل احترام است، اما الان پرسپولیس شرایط خاص دارد و آرامش حرف اول را می‌زند. می‌دانیم که همه به عنوان هم خانواده، دغدغه‌ دارند، اما شاید در مقاطعی از زمان، نوع کلام آرامش یک تیم را بر هم می‌زند.

زادمهر اضافه کرد: سیاست‌مان در باشگاه پرسپولیس این است که به مسایل روحی ـ روانی اهمیت دهیم، این کار را هم انجام می‌دهیم. بازیکنان را شارژ مالی می‌‌کنیم و هر آنچه که باید تامین شود را مهیا می‌‌کنیم؛ اما اگر این کارها رسانه ای نمی‌شود، دلایل خاصی دارد.
تاریخ: 1391/2/4
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: