ووشوكاران ايران حريفان خود را در چين شناختند
ورزش. ورزشهاي رزمي. ووشو. چين
تهران - مراسم قرعه كشي و وزن كشي مسابقههاي ووشو بازيهاي ورزشهاي مبارزهاي موسوم به المپيك هنرهاي رزمي، پيش از ظهر امروز/جمعه/ در شهر پكن پايتخت چين برگزار شد و ووشوكاران ايران حريفان خود را شناختند.
به گزارش ايرنا و به نقل از روابط عمومي فدراسيون ووشو، در رقابتهاي ساندا (مبارزه) و در وزن منهاي ۷۰كيلوگرم، سجاد عباسي برنده مدال برنز مسابقههاي جهاني سال ۲۰۰۹در تورنتو كانادا در دور نخست با حريف قدرتمند و نام آشنايي از ماكائو كه نايب قهرمان جهان در سال ۲۰۰۹در تورنتو كانادا و قهرمان جهان در سال ۲۰۰۷در چين است، روبرو ميشود.
عباسي در صورت غلبه بر اين حريف، در مبارزه بعدي با برنده نمايندگان روسيه و مصر مبارزه خواهد كرد.
در وزن منهاي ۸۵كيلوگرم، حميدرضا قلي پور دارنده مدال نقره مسابقههاي جهاني سال ۲۰۰۹در تورنتو كانادا و مدال طلاي مسابقههاي جهاني سال ۲۰۰۷ در چين، در نخستين بازي خود با نماينده سوييس مبارزه ميكند.
قلي پور در مرحله نيمه نهايي مسابقههاي جهاني سال ۲۰۰۹در تورنتو كانادا ، اين حريف سوييسي را شكست داده بود.
در ديگر ديدار اين وزن، مسلم ساليكوف قهرمان پرآوازه جهان از روسيه با ديگر قهرمان عنوان دار جهان از چين روبرو خواهد شد كه برنده اين بازي نفس گير به احتمال فراوان با قلي پور در ديدار نهايي مبارزه ميكند.
اما در رقابتهاي تالو، فرشاد عربي نايب قهرمان جهان در دو فرم نانچوان و نن گون با حريفان خود رودر رو ميشود و احسان پيغمبري هم در فرمهاي دائو شو و گون شو به اجراي فرم خواهد پرداخت.
اين مسابقهها از فردا/شنبه/ آغاز ميشود كه ورزشكاران فرم تالو در دو نوبت صبح و بعدازظهر به اجراي فرم ميپردازند و ورزشكاران فرم ساندا نيز از بعدازظهر روز شنبه به روي سكوي مبارزه خواهند رفت.
گفتني است، مسابقههاي ووشو بازيهاي ورزشهاي مبارزهاي در روزهاي ۶و ۷ شهريور ماه در شهر پكن برگزار خواهد شد.
















