اختصاصي/ معمارزاده: دوباره به تيم فوتبال پرسپوليس باز ميگردم
ورزش. فوتبال. فولاد خوزستان. پرسپوليس تهران
تهران - دروازه بان تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: به خاطر پرسپوليس و هوادران بيشمارش، بار ديگر به اين تيم باز خواهم گشت.
به گزارش ايرنا، ميثاق معمارزاده اضافه كرد: متاسفانه برخي جوسازي ها باعث شد تا تيم محبوب خود را ترك كنم اما روزي، بار ديگر به اين تيم پرطرفدار باز ميگردم.
خبرنگار ايرنا روز جمعه در آستانه ديدار حساس تيمهاي فوتبال پرسپوليس تهران و فولاد خوزستان، گفت و گويي را با دروازه بان فصل گذشته سرخ پوشان تهران انجام داد كه در پي آمده است:
س: چه مسايلي منجر به جدايي ات از تيم پرسپوليس شد؟
ج: برنامه رفتنم از تيم پرسپوليس، پس از روي كار آمدن كادر فني جديد اين تيم در اواسط فصل گذشته آغاز شد. در فصل نقل و انتقالات بازيكنان، هيچ تماسي با من گرفته نشد به طوريكه مجبور به ترك اين تيم شدم.
س: چرا در تيم پرسپوليس نماندي و براي پوشيدن پيراهن شماره يك اين تيم تلاش نكردي؟
ج: هميشه سعي كرده ام تا با تمرينات دشوار، خود را به كادر فني تيم تحميل كنم اما اين بار شرايط متفاوت بود. بحث رقابت با ساير دروازه بانان پرسپوليس مطرح نبود، بلكه ۸هفته مانده به پايان ليگ برتر سال گذشته، عده اي با جوسازي، مانع تمديد قراردادم با اين باشگاه شدند.
س: خودت در اين جدايي چقدر مقصر بودي؟
ج: تمام تلاش خود را براي موفقيت تيم پرسپوليس انجام دادم، متاسفانه فصل گذشته چند بار دچار آسيب ديدگي شدم و نتوانستم اين تيم را همراهي كنم.
متاسفانه در آن زمان حمايتهاي لازم از من صورت نگرفت.
س: از اينكه مقابل تيم سابقت قرار ميگيري، چه احساسي داري؟
ج: اين هم قسمتي از دوران زندگي ورزشي ام است و بايد به نحو شايسته اي وظيفه ام را انجام دهم و دروازه فولاد خوزستان را بسته نگه دارم.
س: جو ورزشگاه تختي شهر اهواز را چگونه ارزيابي ميكني؟
ج: پرسپوليس در شهرهاي مختلف ايران، هواداران زيادي دارد اما معتقدم تماشاگران اهوازي، تعصب بيشتري نسبت به تيم شهرشان دارند.
س: آيا پيش از آغاز بازي به سمت كادر فني پرسپوليس ميروي؟
ج: به خاطر احترام خاصي كه به محمود خوردبين و كريم باقري سرپرست و كاپيتان تيم پرسپوليس دارم، تنها به سمت آنان ميروم.
س: فكر ميكني در بازي برگشت در تهران مورد تشويق هواداران تيم پرسپوليس قرار بگيري؟
ج: بعيد است، افرادي در سكوها قرار دارند كه اجازه چنين كاري را به تماشاگران نميدهند، پيش از اين نيز چنين مسايلي را براي ديگر بازيكنان ديده ام.
س: تلخترين خاطره ات در تيم پرسپوليس چه بود؟
ج: شبي كه مشخص شد ديگر عضو تيم پرسپوليس نيستم تا صبح خوابم نبرد، جدايي از پرسپوليس و هوادارانش برايم بسيار سخت و دشوار بود.
واقعيت اين است اتفاقاتي كه منجر به رفتم از تيم پرسپوليس شد را غيرمنصفانه ميدانم و به همين علت تلاش خواهم كرد تا بار ديگر به اين تيم پرطرفدار بازگردم.
لازم به ذكر است، ديدار تيمهاي پرسپوليس تهران و فولاد خوزستان در هفته هفتم ليگ برتر فوتبال قهرماني باشگاههاي ايران، شنبه شب در ورزشگاه تختي شهر اهواز برگزار ميشود.
















