برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

توقف استقلال مقابل شهرداری تبریز در نیمه نخست

تهران - تیم فوتبال استقلال تهران در نیمه نخست دیدار مقابل شهرداری تبریز در هفته سی و دوم لیگ برتر باشگاه های ایران با نتیجه بدون گل متوقف شد.

به گزارش ایرنا، این دیدار از ساعت 19 و 10 دقیقه امروز (جمعه) در ورزشگاه آزادی تهران آغاز شده است و شاگردان 'پرویز مظلومی' که برای قرار گرفتن در کورس قهرمانی لیگ برتر نیاز شدیدی به پیروزی مقابل شهرداری تبریز دارند در نیمه نخست موفق به گلزنی نشدند.

فریدون زندی' در دقیقه 17 در محوطه جریمه تیم شهرداری تبریز صاحب موقعیت مناسب گلزنی شد که ضربه این بازیکن توسط سنگربان تیم حریف به کرنر فرستاده شد.

در دقیقه 21 نیز 'آرش برهانی' از روی پاس عمقی بازیکنان استقلال موفق به گلزنی شد اما داور مسابقه این گل را به دلیل حضور مهاجم آبی پوشان در منطقه آفساید نپذیرفت.

به این ترتیب بازیکنان تیم شهرداری تبریز که خطر سقوط از لیگ برتر را حساس می کنند در نیمه نخست موفق شدند با متوقف کردن تیم رده سومی استقلال به اهداف خود در این نیمه دست یابند.

قضاوت این مسابقه بر عهده 'تورج حق وردی' و کمک های 'علیرضا کهوری' و 'محسن فریمانی' است.

تیم فوتبال استقلال تهران تا پیش از دیدار مقابل شهرداری تبریز با 59 امتیاز در مکان سوم جدول رده بندی لیگ برتر باشگاه های ایران قرار دارد و تیم شهرداری تبریز با 32 امتیاز در رده شانزدهم لیگ برتر است.

7537**1440

تاریخ: 1391/2/8
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: