برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شهرداری تبریز بدشانس‌ترین تیم ایران است

مهاجم تیم فوتبال شهرداری تبریز گفت: اگر بگویم بدشانس‌ترین تیم لیگ هستیم بیهوده نگفته‌ام.
 
به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس فوتبال دات کام، سعید دقیقی پس از تساوی صفر - صفر مقابل استقلال عنوان کرد:‌ به تهران آمده بودیم تا 3 امتیاز را بگیریم اما همین که حداقل امتیاز را هم گرفتیم خوب است.

وی درباره اینکه بازیکنان شهرداری تبریز وقت‌کشی می‌کردند و حتی بعد از مصدومیت خیلی زود از زمین بلند می‌شدند، گفت: شاید بازیکنان ما دچار درد آنی شده باشد و نباید سخت بگیرید. این بازی سخت بود اما ما خوب بودیم. نباید توان بازیکنان ایرانی را با اروپایی‌ها مقایسه کنیم. در این مسابقه خسته بودیم و می‌خواستیم روی ضدحملات کاری کنیم.

دقیقی در خصوص اینکه تغییر کادر فنی چه تأثیری در روند کاری شهرداری تبریز داشت، گفت: اگر بگویم شهرداری تبریز بدشانس‌ترین تیم لیگ است بیهوده نگفتم.  مدیرروستا هم برای این تیم زحمت کشید ولی فوتبال روی بدش را به ما نشان داد. مسئولان تیم می‌خواستند با تعویض مدیرروستا خون تازه‌ای به تیم وارد کنند. بیژن عزیزی هم مربی با شخصیتی است و تلاشش را می‌کند.
تاریخ: 1391/2/8
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: