بولت می خواهد رکورد بشکند، اگر باد بگذارد
به گزارش روزنامه گاردین، ' گلن میلز' سرمربی این دونده جاماییکایی معتقد است که بولت می تواند 100 متر را ظرف کمتر از 9 ثانیه و 50 صدم ثانیه بدود.
رکورد این رشته در حال حاضر متعلق به بولت با 9 ثانیه و 58 صدم ثانیه است. او گفته می خواهد در لندن همه را شگفت زده کند ولی میلز بر این باور است که امکان دویدن این مسافت در شرایط آب و هوایی لندن ظرف کمتر از 9 ثانیه و 40 صدم ثانیه وجود ندارد.
این مربی 62 ساله گفت: نمی گویم غیرممکن است ولی او باید در شرایط درستی قرار گیرد. فکر نمی کنم هوای لندن تا این حد با بولت مهربان باشد.
میلز افزود: بولت در شرایط مناسبی است و به خوبی تمرین می کند. انتظارم از او این است که در بازی های المپیک هم به خوبی بدود.
بولت می خواهد از عناوین قهرمانی خود دفاع کند ولی در مسابقات قهرمانی جهان در دائگو در تابستان گذشته به دلیل خطای استارت ناچار به ترک زمین شد و مدال طلا به بلیک رسید. اکنون میلز می گوید بولت از آن زمان قوی تر شده است.
1553
















