دنیزلی:روز خوبی را برای هواداران فوتبال ایران رقم خواهیم زد
به گزارش ایرنا،'مصطفی دنیزلی امروز دوشنبه در نشست خبری دیدار تیم های پرسپولیس و الهلال خاطرنشان کرد:پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا روند خوبی دارد و برای کادر فنی مهم است که این شرایط خوب را همچنان حفظ کنیم.
وی ادامه داد: دیدار با الهلال برای باشگاه بسیار مهم است و می خواهیم در کنار هواداران موفق از زمین خارج شویم و اطمینان داریم هر نتیجه ای رخ بدهد باعث دوری هواداران و تیم نمی شود.
سرمربی پرسپولیس اظهار داشت:ما با مسئولیت خود به خوبی آشنا هستیم و به همه قول می دهم به خوبی در میدان حاضر شویم.
وی افزود: در دیدار با الغرافه بر اثر یک حادثه گل دریافت کردیم اما در دیدار فردا اجازه نمی دهیم تا اتفاقات برای پرسپولیس مشکل ساز شود.
دنیزلی ادامه داد: پیش از آغاز رقابت های لیگ قهرمانان آسیا همه الهلال را تیم قدرتمند گروه می دانستند اما حالا همه به این نتیجه رسیده اند که پرسپولیس بهترین تیم گروه چهارم است و این مساله را فردا ثابت می کنیم.
دنیزلی در خصوص مصدومان این تیم برای دیدار با الهلال گفت: در حال حاضر برخی از بازیکنان ما آسیب دیدگی جزئی دارند اما مشکلی خاصی در بین نفرات تیم نیست.
وی در مورد نارضایتی محمد رویانیان از عملکرد این تیم در لیگ برتر اظهار داشت: نمی توانم صحبت های دیگران را پیگیری کنم . برای موفقیت پرسپولیس و با درخواست مسوولان باشگاه به ایران آمده ام و به کارم ادامه می دهم.
دنیزلی در پاسخ به این سوال که چند بازیکن در پایان فصل از پرسپولیس جدا می شوند گفت: هم اکنون حدود 28 بازیکن داریم که برای فصل آینده به طور یقین حداقل 10 نفر از جمع ما جدا می شوند.
تیم های فوتبال پرسپولیس ایران و الهلال عربستان در هفته پنجم از لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 17 فردا در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم می روند.
3783**1440
















