برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دوستی مهر: خوشحالم به دیدار نهایی تورنمنت قزاقستان صعود کردیم

تهران - سرمربی تیم فوتبال نوجوانان ایران گفت: بازیکنانم امروز، خوب و کم اشتباه بازی کردند و خوشحالم با این پیروزی به دیدار نهایی تورنمنت بین المللی قزاقستان راه یافتیم.

به گزارش ایرنا، 'علی دوستی مهر' روز سه شنبه پس از برتری تیمش مقابل تیم جمهوری آذربایجان در گفت و گو با سایت رسمی فدراسیون فوتبال اضافه کرد: خوشبختانه بازیکنانم در دیدار مقابل جمهوری آذربایجان، کارهای تاکتیکی را به خوبی در زمین انجام داده و توانستند با نتیجه خوبی این تیم را از پیش رو بردارند.

وی اضافه کرد: به خوبی از نحوه بازی، شادی ها و حرکات بازیکنان در زمین و رختکن می شود تشخیص داد آنان با یکدیگر متحد شده و می خواهند در هر بازی پیروز شوند.

دوستی مهر که به نظر می رسید از عملکرد بازیکنانش در دیدار مقابل تیم جمهوری آذربایجان بسیار راضی است، تصریح کرد: این پیروزی در حالی برای ما بدست آمد که جمهوری آذربایجان پنج

بازیکن درشت هیکل داشت که می توانند در تیم بزرگسالان این کشور نیز بازی کنند اما آنان مقابل تکنیک بازیکنان ما کم آورده و در نهایت توانسیتم این تیم را با 3 گل شکست دهیم.

سرمربی تیم فوتبال نوجوانان کشورمان در ادامه با اشاره به اینکه هدف ما قهرمانی در آسیا و رفتن به جام جهانی است، تصریح کرد: دوست دارم در این تورنمنت معتبر که از 8 تیم شرکت کننده در آن 6 تیم خارجی هستند، قهرمان شویم.

تیم ایران در ادامه این رقابت ها با تیم مجارستان دیدار می کند.

سرمربی تیم فوتبال نوجوانان کشورمان در این باره نیز گفت: ما باید منتظر باشیم تا آنها مقابل ترکمنستان چه می کنند هر چند، خیلی ها مجارستان را یکی از فینالیست های این رقابت ها می دانند.

به گفته وی، مجارستان در فوتبال جهان صاحب نام و عنوان است و در تاریخ فوتبال جهان شناخته شده از این رو کار ساده ای پیش رو نخواهیم داشت.

تیم فوتبال نوجوانان کشورمان بعدازظهر امروز (سه شنبه)

در سومین دیدار خود در تورنمنت بین المللی قزاقستان، تیم جمهوری آذربایجان را با نتیجه 3 بر صفر مغلوب کرد.

9144 / 1589

تاریخ: 1391/2/12
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: