اهداء یادبود از سوی باشگاه پرسپولیس به کودکان سرطانی
به گزارش خبرنگار ایرنا، اهدای این یادبودها در حالی صورت گرفت که حدود 65 هزار تماشاگر حدودنیم ساعت قبل از شروع دیدار تیم های پرسپولیس و الهلال در ورزشگاه آزادی حضور داشتند.
علی پروین، جمشید زارع، غلامرضا بهروان، محمد پروین و جمعی از مسوولان سفارت عربستان در ایران در جایگاه ویژه نشسته اند.
سیموئز و خوان گاسپارت مربیان تیم ملی نیز در فاصله چندین دقیقه به آغاز این دیدار و زودتر از کی روش به ورزشگاه آمده اند.
سیموئز با در دست داشتن دوربینی در حال فیلمبرداری از هواداران پرشور پرسپولیس است.
هواداران پرسپولیس با کاورهای که از سوی باشگاه به آنان اهداء شده است در سکوها مستقر شده و نمای زیبایی را به ورزشگاه آزادی داده اند.
زمانی که بازیکنان دو تیم برای گرم کردن وارد زمین شدند، علی کریمی و آودوکیچ بیش از سایر بازیکنان مورد تشویق تماشاگران قرار گرفتند.
'علیرضا نیکبخت واحدی' بازیکنان اسبق تیم های استقلال و پرسپولیس نیز وارد جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی شد و مورد تشویق شدید هواداران سرخ پوش قرار گرفت.
3783**1590**
















