برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

قلاوند: عبد ولی و اخلاقی افتخار کشتی ایران هستند

تهران - مربی جوان و سازنده کشتی فرنگی استان خوزستان در خصوص موفقیت شاگردانش در کسب سهمیه بازی های المپیک 2012 لندن گفت: مطمئنا سعید عبد ولی و حبیب الله اخلاقی در بازی های المپیک لندن افتخار بزرگی برای ایران کسب خواهند کرد.

'مهرزاد قلاوند' رو سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حبیب الله اخلاقی و سعید عبد ولی از همان ابتدای دوران کشتی خود با من و برادرم ایرج قلاوند تمرین کردند و هم اکنون خوشحالم شاگردان ما توانستند با کسب سهمیه بازی های المپیک عازم این میدان بزرگ و سرنوشت ساز شوند.

وی افرود: سعید عبد ولی در رقابت های جهانی 2011 استانبول ترکیه موفق به کسب سهمیه در وزن 66 کیلوگرم شد و حبیب الله اخلاقی نیز به تازگی توانست در رقابت های گزینشی المپیک در چین به این مهم دست یابد، ضمن اینکه اخلاقی هم می توانست در همان ترکیه، کار را یکسره کند اما اسیر نا داوری و نفوذهای همیشگی در 'فیلا' شد و موفقیتش به تعویق افتاد.

مربی سابق کشتی فرنگی جوانان ایران تصریح کرد: با شناختی که از این دو فرنگی کار خوزستانی دارم، مطمئنم اگر در شرایط مطلوب روحی و روانی قرار گیرند، می توانند قله رفیع المپیک را نیز فتح کنند.

فرصت زیادی تا بازی های المپیک لندن باقی نمانده و هم اکنون باید به ریزه کاری های آماده سازی این مردان المپیکی توجه کرد.

قلاوند ادامه داد: خوشبختانه هم اکنون مردی در راس امور کشتی فرنگی قرار گرفته که خیال همه را آسوده می کند. بدیهی است محمد بنا این بار هم می تواند فرنگی کاران ملی پوش را به خوبی برای بازی های المپیک، ساخته و پرداخته کند و افتخار بزرگ دیگری را به نام ایران رقم زند.

وی در خاتمه با اشاره به دیگر وزن های پر امید کسب مدال در المپیک نیز گفت: تیم ایران در بازی های المپیک لندن با مردان بزرگ و با انگیزه ای حضور خواهد یافت.

حمید سوریان، امید نوروزی، فرشاد علیزاده، طالب نعمت پور و بشیر باباجان زاده و دیگر نفرات حاضر در اردوی تیم ملی، می توانند در صورت رسیدن در اوج آمادگی روحی و جسمی، کارهای بزرگی را انجام دهند.

9162 / 1589

تاریخ: 1391/2/12
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: