برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رضایی: ناراحتی هواداران طبیعی است

تهران - مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران معتقد است، اعتراض هواداران این تیم در پایان دیدار با 'الهلال' عربستان منطقی است.

به گزارش ایرنا، 'غلامرضا رضایی' سه شنبه شب در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: هر چند الهلال نمایش خوبی در دیدار امروز داشت اما پرسپولیس هم چندان ضعیف نبود و برای رسیدن به گل فرصت های خوبی داشتیم.

وی افزود: اگر دقت بیشتری در نواختن ضربات آخر داشتیم، حداقل با تساوی از زمین خارج می شدیم تا اینگونه هواداران ناراحت به خانه نروند.

مهاجم ملی پوش تیم پرسپولیس خاطرنشان کرد: هنوز چیزی تمام نشده و می توانیم این شکست را در دیدارهای آینده جبران کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا برخی از بازیکنان توانایی دویدن در زمین را نداشتند، عنوان کرد: این مساله را قبول دارم و گمان می برم برخی ها خسته بودند، البته این مساله در اختیاراتم نیست که بخواهم در مورد آن صحبت بیشتری کنم.

رضایی در پایان ابراز امیدواری کرد، پرسپولیس در دیدارهای آینده خود بتواند با کسب نتایج مناسب، موجبات رضایت هواداران را فراهم کند.

تیم فوتبال پرسپولیس ایران، عصر امروز (سه شنبه) در ورزشگاه آزادی تهران با یک گل مغلوب 'الهلال' عربستان شد تا صدر جدول رده بندی گروه چهار را به الهلال واگذار کند.

3783 / 1589

تاریخ: 1391/2/12
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: