برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

صحبت‌های بازیکنان پرسپولیسنوری: جز شرمندگی چیزی نداریم/ پولادی: باید جبران کنیم

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس پس از شکست این تیم مقابل الهلال همانند شکست‌های گذشته از هواداران این تیم عذرخواهی کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نوری پس از شکست پرسپولیس مقابل الهلال ضمن بیان مطلب فوق گفت: ما امروز همه بد بودیم و متاسفانه نتوانستیم در این دیدار نتیجه لازم را کسب کنیم و کار صعودمان به بازی آخر کشیده شود.

هافبک تیم پرسپولیس اضافه کرد: ما شرمنده این هواداران شدیم و تنها می‌توانیم از آنها عذرخواهی کنیم. چیز دیگری جز عذرخواهی هم نداریم.

مهرداد پولادی هم در خصوص این بازی گفت: ما متاسفانه نتوانستیم به نتیجه دلخواه دست یابیم و شکست تلخی را مقابل الهلال تجربه کردیم.

وی ادامه داد: ما یک بازی مهم دیگر پیش رو داریم. باید به فکر موفقیت در آن بازی باشیم تا به نوعی با جبران این شکست شانس صعود به عنوان تیم نخست را به دست آوریم.

هافبک تیم پرسپولیس در مورد تشویق‌‌های هواداران هم اظهار داشت: من از همه تشکر می‌کنم آنها به من لطف کردند ولی با این نتیجه شرمنده‌شان شدیم.


تاریخ: 1391/2/12
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: