رزمی کار البرز رکورد ورزشی به نام خلیج فارس در روسیه ثبت کرد
'حمید قلی زاده' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در آیین گشایش این رقابت ها، مدت یک ساعت، حدود یک هزار بار حرکت شنا را انجام دادم که رییس المپیک هنرهای رزمی جهان، این رکورد را تایید و مدال افتخار رکوردزنی این حرکت را به من اهدا کرد.
وی با اشاره به اینکه در نظر داشتم رکورد حرکت دراز نشست که هفت هزار بار است را نیز در جهان به نام خلیج فارس ثبت کنم، افزود: اکنون رکورددار چندین حرکت ورزشی مانند دراز نشست، شنا بر روی دو انگشت یک دست، نشستن و پا شدن (اسکات پا)و شکستن چوب روی بدن در کشور هستم.
قلی زاده بیان داشت: این توانمندی و موفقیت در هنرهای رزمی را مرهون تلاش و مربیگری استاد علی مهین ترابی سرپرست هیات ورزش های رزمی استان البرز و حمایت بی دریغ استاد محمد طهماسبی نایب رییس المپیک هنرهای رزمی آسیا و جهان هستم.
وی که دارای 30 سال سن و 26 سال سابقه ورزش رزمی است، تا کنون هشت مدال رقابت های المپیک، جهانی و آسیایی را در کارنامه ورزشی خود ثبت کرده است.
قلی زاده بیان داشت: برای کسب این موفقیت ها، روزانه به طور متوسط شش تا هشت ساعت به انجام منظم برنامه های آموزشی و تمرین های مستمر می پردازم.
وی با تقدیر از دست اندرکاران ورزش کشور بویژه ورزش های رزمی، خواستار توجه بیشتر به ورزشکاران رزمی کار شد و افزود: انتظار می رود با تجلیل و قدردانی از مدال آوران عرصه ورزش های رزمی، زمینه تشویق هرچه بیشتر آنان فراهم شود.ک/3
694/1027
1589
















