برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رژه قهرمانی رئال مادرید در مرکز پایتخت اسپانیا

تهران - هزاران تن از هواداران رئال مادرید با اجتماع در مرکز پایتخت اسپانیا قهرمانی تیم محبوب خود را در لالیگا با حضور بازیکنان و سر مربی رئال که سوار بر یک اتوبوس سر باز بودند، جشن گرفتند.

به گزارش ایرنا ، انبوه هوداران هنگام عبور اتوبوس از مرکز مادرید در حالیکه ژوزه مورینیو سرمربی ، کریستیانو رونالدو گلزن برتر و ایکر کاسیاس کاپیتان و دیگر بازیکنان رئال برای آنان دست تکان می دادند با فریادهای ' زنده باد قهرمان ' از آنان استقبال کردند.

همزمان با این فریاد هواداران که از سنین مختلف بودند، صدای ترفه و بوق اتومبیل ها به گوش می رسید.

رئال چهارشنبه شب با پیروزی سه بر صفر بر اتلتیک بیلبائو برای نخستین بار طی چهارسال گذشته به مقام قهرمانی لالیگا دست یافت. این قهرمانی در حالی به دست آمد که هنوز دو بازی تا پایان فصل باقی مانده ولی بارسلونا نزدیکترین رقیب رئال دیگر نمی تواند فاصله هفت امتیازی خود را جبران کند.

جالب اینجاست که میدان ' پلازا ده سیبلز ' محل جشن قهرمانی رئال اخیرا مورد استفاده معترضان خشمگین علیه بحران اقتصادی کشور قرار گرفته بود.

یکی از هواداران گفت : هرچند دوران سختی است ولی فوتبال باعث خواهد شد تا مشکلات خود را فراموش کنیم.

وی افزود : حداقل ما امروز می توانیم بحران را به دست فراموشی بسپاریم .

مترجمام 1403 ** 1917

تاریخ: 1391/2/14
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: