برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

عزیزی: سرنوشت شهرداری تبریز دست تیم های دیگر است

تبریز - سرمربی تیم فوتبال شهرداری تبریز اعلام کرد: سرنوشت بقای این تیم در لیگ برتر فوتبال، دست سایر تیم هاست اما من به این تیم امیدوارم.

به گزارش ایرنا، 'بیژن عزیزی' شنبه شب در کنفرانس خبری قبل از بازی با تیم فجر شهید سپاسی شیراز به خبرنگاران گفت: ما برای کسب شش امتیاز دو بازی باقیمانده تلاش خواهیم کرد اما به فرض تحقق این هدف و 39 امتیازی شدن تیم، ما در تفاضل گل عقب تر از دیگر تیم های انتهای جدول هستیم.

وی اضافه کرد: در بازی فردا (یکشنبه) انتخاب زیادی نداریم و باید برنده میدان شویم و منتظر نتایج دیگر تیم ها باشیم.

عزیزی گفت: من فقط در چهار بازی با این تیم بوده ام و در واقع با این تیم در تورنمنت چهارجانبه ای قرار گرفته ام که برای اول شدن در این تورنمنت تلاش می کند.

وی بیان کرد: به بازیکنانم امیدوارم و با تمریناتی که در طول هفته انجام داده ایم، تیم را از حال و هوای گذشته خارج کرده و در میدان رقابتی و انگیزشی قرار داده ایم.

وی افزود: آماده تر از بازی های گذشته و برای نشان دادن شهرداری واقعی، پای در میدان می گذاریم و با استفاده از سرعت بالا و ضربات تک ضرب، تیم حریف را غافلگیر خواهیم کرد.

عزیزی گفت: تیم شهرداری تبریز به سه امتیاز بازی فردا بیشتر از هر تیمی نیاز دارد، از این رو معتقدم باید تمام بازیکنان، هم در کار دفاعی و هم در کار هجومی شرکت کنند تا تیم نتیجه لازم از بازی را کسب کند.

تیم فوتبال شهرداری تبریز در هفته سی و سوم مسابقه های

لیگ برتر فوتبال، ساعت 17 فردا (یکشنبه) میزبان تیم فجر شهید سپاسی شیراز است.

7233/587

1589

تاریخ: 1391/2/16
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: