دنیزلی: پرسپولیس بحران راحت گل خوردن دارد
مصطفی دنیزلی روزیکشنبه پس ازشکست تیمش مقابل راه آهن شهرری در جمع خبرنگاران، گفت: متاسفانه تیم ما به شدت بحران دارد وهر کاری برای رفع این مشکل انجام می دهیم، بی فایده است.
وی ادامه داد: حتی اگر درتمرینات راحت گل خوردن را تمرین می کردیم، نمی توانستیم تا این حد هم راحت دروازه خود را باز شده ببینیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: امروز برای اینکه تنهای تان نگذارم به محل مصاحبه آمدم و قصد ندارم خیلی صحبت کنم.
وی تصریح کرد: متاسفانه درهر دیدار اخیر چهار بار دروازه خود را باز شده دیدیم و تلاش های ما برای برطرف کردن این مشکلات بی فایده است.
وی اظهار داشت: برای دومین بار است که در چنین وضعیتی قرار گرفته و بار نخست با تیم ترکیه دراین شرایط قرار داشتم و در هر بازی چهار گل می خوردیم. دیدارهایی که با تیم ملی ترکیه پشت سر گذاشتم دوستانه بودند و چنین اهمیتی نداشتند.
دنیزلی درپایان گفت:تیم ما بحران آسان گل خوردن دارد که باید به هر شکلی این مشکل را برطرف کنم تا اینچنین شکست نخوریم.
9118/1590
















