برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

عبدالله ویسی: مس کرمان برای کسب تساوی به قم آمده بود

قم - سرمربی تیم فوتبال صبای قم گفت: بازی دشواری را امروز پشت سرگذاشتیم اما مس کرمان سراسر دفاعی بازی می کرد و برای کسب تساوی به شهر قم آمده بود.

به گزارش ایرنا، 'عبدالله ویسی' عصر روز یکشنبه پس از پایان دیدار تیم های فوتبال صبای قم و مس کرمان در جمع خبرنگاران اضافه کرد: امروز در یک سوم دفاعی زمین حریف نتوانستیم به خوبی بازی کنیم و وضعیت کسب سهمیه آسیایی ما به بازی آخر کشیده شد.

وی خاطرنشان کرد: همچنان امیدوار به کسب سهمیه آسیایی هستیم و به بازی هفته آخر خود مقابل فجر سپاسی شیراز امید داریم.

وی افزود: استرس موجود در بین بازیکنان ما باعث شده بود تا آنان نتوانند بازی فنی و تاکتیکی همیشگی خود را مقابل مس کرمان انجام دهند.

ویسی در مورد ادامه همکاری خود با صبای قم در فصل آینده لیگ برتر فوتبال باشگاه های ایران گفت: امشب با هیات مدیره باشگاه جلسه دارم و تکلیف ادامه حضورم در تیم صبای قم مشخص خواهد شد.

دیدار تیم های فوتبال صبای قم و مس کرمان در هفته سی و سوم لیگ برتر فوتبال، عصر امروز (یکشنبه) با نتیجه مساوی یک بر یک در ورزشگاه یادگار امام (ره) شهر قم پایان یافت.

7408 / 380/

1589

تاریخ: 1391/2/17
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: