برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

هفته سی و هفتم سری آ/"بانوی پیر" پس از 9 سال اسکودتو را برد/ پیروزی اینتر در دربی میلان

تیم فوتبال یوونتوس نخستین بار از سال 2003 به عنوان قهرمانی رقابت های سری آ دست پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال یوونتوس ملقب به "بانوی پیر" در فاصله یک هفته مانده به پایان رقابت های فصل جاری سری آ با دو گل میرکو ووچینیچ (6) و میشله کاینی (74-گل به خودی) در زمین کالیاری پیروز شد و به عنوان قهرمانی رسید.

بر پایه گزارش خبرگزاری فرانسه، تیم فوتبال یوونتوس در سال های 2005 و 2006 هم به عنوان قهرمانی رقابت های سری آ رسیده بود اما به دلیل فساد و تبانی، این دو قهرمانی از پرافتخارترین تیم فوتبال ایتالیا گرفته شد.

 میلان در دیگر دیدار برگزار شده شب گذشته با نتیجه 4 بر 2 در دربی شهر میلان شکست خورد. دیه گو میلیتو سه بار در دقایق 14، 52 (پنالتی) و 80 (پنالتی) و مایکون (87) گل های اینتر را به ثمر رساندند و هر دو گل میلان هم توسط زلاتان ابراهیموویچ در دقایق 44 (پنالتی) و 46 وارد دروازه اینتر شد.

در سایر دیدارهای شب گذشته نتایج زیر حاصل شد:
* سیه‌نا صفر - پارما 2
* آتالانتا صفر - لاتزیو 2
* بولونیا 2 - ناپولی صفر
* اودینزه 2 - جنوا صفر
* پالرمو 4- کیه‌وو 4
* نوارا 3- چزه‌نا صفر

جدول رده بندی:
1- یوونتوس 81 امتیاز - قهرمان
2- میلان 77 امتیاز
3- اودینزه 61 امتیاز
4- لاتزیو 59 امتیاز
-----------------------------------------
18- لچه 36 امتیاز
19- نوارا 32 امتیاز (سقوط کرده)
20- چزه‌نا 22 امتیاز (سقوط کرده)
تاریخ: 1391/2/17
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: