برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اندی ماری از تنیس آزاد مادرید جا ماند

تهران - 'اندی ماری' مرد شماره یک تنیس انگلیس به دلیل آسیب دیدگی کمر، از مسابقات تنیس آزاد مادرید جا ماند.

به گزارش ایرنا و به نقل از منابع خبری، وی که در رده چهارم برترین تنیس بازان جهان قرار دارد، در این باره گفت: خیلی ناراحتم چون همیشه دوست دارم در مسابقات مادرید شرکت کنم. امیدوارم سال آینده در این رقابت ها حضور پیدا کنم.

مسابقات تنیس آزاد مادرید قرار بود به عنوان رقابت های تدارکاتی ماری برای شرکت در مسابقات آزاد فرانسه باشد که از روز 27 ماه مه (7 خرداد ماه) آغاز می شود.

این تنیس باز 24 ساله بعد از دست دادن مسابقات مادرید امیدوار است بتواند در رقابت های مسترز دیگری که اواخر ماه جاری میلادی در شهر رم برگزار می شود، شرکت کند.

ماری آخرین باری که در اسپانیا به میدان رفت، مسابقات تنیس آزاد بارسلونا برابر 'میلوس رائونیک' کانادایی شکست خورد و از دور رقابت ها کنار رفت.

وی با وجود این در مسابقات مسترز مونته کارلو که ماه آوریل برگزار شد، به مرحله یک چهارم نهایی رسید اما در این مرحله مقابل 'توماس بردیچ' شکست خورد.

9126 / 1589

تاریخ: 1391/2/18
موضوع: توپ و تور
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: