برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

چهار طلا و نقره در دوومیدانی جایزه بزرگ آسیا؛ مریم طوسی رکورد شکست

تهران - علاوه بر کسب دو مدال طلا و دو نقره در نخستین مرحله مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ آسیا در تایلند، توسط مردان ایران در مواد دوی 400 متر و پرش طول، 'مریم طوسی' رکورد ایران در دوی 400 متر را بهبود بخشید.

به گزارش خبرنگار ایرنا و به نقل از کنفدراسیون دوومیدانی آسیا، سجاد هاشمی آهنگری تنها ورزشکار المپیکی ایران حاضر در این مسابقات در ماده دوی 400 متر موفق شد با کسب زمان 46 ثانیه و 70 صدم ثانیه در جایگاه اول بایستد.

محمد ارزنده در پرش طول با هفت متر و 68 سانتیمتر به مقام نخست رسید و مریم طوسی با کسب زمان 52 ثانیه و 92 صدم ثانیه در ماده دوی 400 متر ضمن کسب مدال نقره، سال جاری را نیز با رکورد شکنی آغاز کرد.

کیوان قنبرزاده رکورددار پرش ارتفاع ایران که توانسته به جایگاه ششم جهان در این رشته برسد، امروز (سه شنبه) با پرشی به ارتفاع دو متر و 23 سانتیمتر به مدال نقره بسنده کرد.

امین حسین زاده رهبر که از شرایط آرمانی خود (دو متر و 25 سانتیمتر در سال گذشته) فاصله گرفته است، با پرشی به ارتفاع دو متر به کار خود پایان داد.

احسان مهاجر شجاعی نیز در ماده دوی 800 متر با طی کردن مسیر در مدت زمان یک دقیقه و 48 ثانیه در جایگاه چهارم ایستاد و دستش از رسیدن به مدال در مرحله اول این رقابت ها خالی ماند.

مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ آسیا، هر ساله در اواسط فصل بهار برگزار می شود.

این مسابقات هر بار در یک کشور و در سه مرحله (سه شهر متفاوت) برگزار می شود.

دوومیدانی کاران ایران تا روز 16 تیر ماه فرصت دارند با کسب حد نصاب های تعیین شده از سوی اتحادیه بین المللی فدراسیون های دوومیدانی سراسر جهان، جواز حضور در بازی های المپیک 2012 لندن را کسب کنند.

1346 / 1589

تاریخ: 1391/2/19
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: