برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تیم ملی کویت دیداری دوستانه بارئال مادرید برگزار می‌ کند

مادرید- باشگاه رئال مادریدامروز(سه شنبه)اعلام کرد که روز27 اردیبهشت ماه جاری دیداری دوستانه با تیم ملی‌ فوتبال کویت در این کشور برگزار خواهد کرد .

بنابرگزارش ایرنا ، باشگاه مادریدی ادامه داد که همگی‌ بازیکنان این تیم دراین دیدار حضور خواهند داشت.

در این رابطه بازیکنانی که بیشتر از همه تعطیلاتشان مختل می‌ شود ، بازیکنان مادریدی تیم ملی‌ فوتبال اسپانیا می‌ باشند که پیش بینی‌ نموده بودند، پس از اتمام لیگ فصل جاری که یکشنبه این هفته می‌ باشد و تا روز 31 اردیبهشت ماه که به اردوی تیم ملی‌ فرا خوان می‌ شوند ، یک هفته تعطیلات داشته باشند .

'بدر ال میلم' رئیس کمیته برگزارکننده این دیدار نیز در این مورد گفت:'خوزه مورینیو' سر مربی‌ تیم رئال مادرید تضمین کرده که بهترین بازیکنان مادرید در این دیدار حضور خواهند داشت و در صورتی‌ که چنین امری انجام نگیرد، پول بلیت ورودی را به تماشاگران بر می‌ گردانند .

دیدار دوستانه مادرید نه تنها تعطیلات اسپانیایی ها را مختل می‌ کند،بلکه شامل بازیکنان کشورهای دیگر که باید در اردوی های ملی‌ خود نیز حضور یابند، خواهد شد .

دراین مورد مسعود اوزیل وسامی خدیرا بازیکنان آلمانی تیم مادرید برای روز 27 اردیبهشت ، همان روزی که این دیدار برگزار خواهد شد به اردوی تیم ملی‌ فرا خوانده شدندو بازیکنان فرانسوی از جمله بنزما وواران و پرتغالی ها از جمله کریستیانو رونالدو، پپه وکوئنترادو نیز باید برای روز بعد ، در اردو حضور یابند .

به گفته منابع باشگاه مادرید، مورینیو قصد دارد که تا روزدیداربه بازیکنانش تعطیلات دهد و پرواز رفت به کویت نیز در روز دیدار انجام گردد و پس ازدیدار ، بازیکنان یا به تعطیلات خواهند رفت و یا در اردوی تیم های ملی‌ حضور خواهند داشت .

انتظار می‌ رود که در این دیدار ورزشگاه کویت با حضور 25 هزار نفر پر شود.اما دشمن اصلی‌ مادریدی ها تیم ملی‌ کویت نخواهد بود، بلکه دمای هوا و گرمای آن در زمان بازی که در ساعت بیست و سی‌ دقیقه شب برگزار خواهد شد و پیش بینی‌ می شود که بین 37 و 39 درجه باشند.

اروپام **1234**1590

تاریخ: 1391/2/19
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: