برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رایزنی‌ها همچنان ادامه دارد/فرهاد کاظمی هنوز پشت خط لیگ برتر/ عبدالله ویسی در نزدیکی پیکان

مسئولان باشگاه پیکان تهران که در پایان رقابتهای فصل گذشته لیگ دسته اول توانستند تیم فوتبال این باشگاه را به لیگ برتر برسانند، قصد داشتند با فرهاد کاظمی در رقابتهای فصل آینده شرکت کنند اما ظاهرا برای تحقق این امر موانعی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد کاظمی یکی از مربیانی است که در سالهای اخیر بخش عمده ای از فعالیت های مربیگری خود را در لیگ دسته اول سپری کرده و فصل گذشته نیز با هدایت خود موفق شد تیم فوتبال پیکان را به رقابتهای لیگ برتر برساند.

پس از صعود پیکان به لیگ دوازدهم، مسئولان این باشگاه قصد تمدید قرارداد با فرهاد کاظمی را داشتند اما ظاهرا برخی موانع سر راه کاظمی قرار دارد تا او همچنان پشت خط لیگ برتر باشد، هر چند رایزنی ها برای حل این مشکلات ادامه دارد.

با این حال مسئولان باشگاه پیکان گفتگو با کاظمی برای تمدید قرارداد را آغاز کرده اند اما گفته می شود برخی مراجع نظارتی هنوز بازگشت فرهاد کاظمی به مربیگری در رقابتهای لیگ برتر را تایید نکرده اند.

شاید به همین خاطر است که مذاکراتی با عبدالله ویسی سرمربی فعلی تیم فوتبال صبای قم صورت گرفته تا وی فصل آینده هدایت پیکان تهران را برعهده بگیرد که البته هنوز چیزی قطعی نشده و جلسات مسئولان باشگاه پیکان برای انتخاب کادر فنی فصل آینده این تیم همچنان ادامه دارد.


تاریخ: 1391/2/20
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: