برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حضور 234 جودوکار در مسابقات جایزه بزرگ روسیه

تهران -مسابقه های جودوی جایزه بزرگ روسیه با حضور 234 جودوکار در مسکو برگزار خواهد شد.

به گزارش روز شنبه ایرنا، این مسابقات طی روزهای 5 و 6 خردادماه به میزبانی روسیه و در مسکو برگزار خواهد شد.

برای حضور در این مسابقات 234 جودوکار از 41 کشور جهان ثبت نام کرده اند که 114 نفر در بخش مردان و 90 نفر در بخش بانوان حضور خواهند داشت.

جواد محجوب و محمد رضا رودکی دو جودوکار المپیکی کشورمان نیز روز سوم خردادماه با هدایت آرش میراسماعیلی راهی مسکو خواهند شد.

در وزن منهای 100 کیلوگرم که جواد محجوب حضور دارد 21 جودوکار به مبارزه می پردازند که می توان به 'نادین' از مغولستان نفر پنجم رنکینگ جهانی و قهرمان بازیهای المپیک 2008 پکن و 'آنای تاکاماسا' از ژاپن نفر سوم رده بندی بهترین های جهان اشاره کرد.

در وزن به اضافه کیلوگرم که مجمدرضا رودکی کاپیتان تیم ملی ایران در آن به رقابت می پردازد، 12 جودوکار حضور دارند.

'کیجی سوزوکی' از ژاپن که در رقابتهای جهانی 2011 فرانسه مغلوب رودکی شد و از رسیدن به مدال بازماند یکی از رقبای جدی نماینده سنگین وزن کشورمان است.

در پایان این مسابقات کمپ تمرینی پنج روزه ای در مسکو برگزار می شود که رودکی و محجوب در آن حضور خواهند داشت.

3783**1440

تاریخ: 1391/2/23
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: