برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

انفجار در مسابقات فرمول یک 28 مجروح برجا گذاشت

مادرید - در انفجار توقفگاه تیم 'ویلیامیس' در چارچوب مسابقات جهانی‌ فرمول یک که روز یکشنبه در پیست 'مونتملو'ی بارسلون برگزار شد، 28 نفر مجروح شدند.

به گزارش ایرنا، این انفجارهنگامی رخ داد که تیم ویلیامس درحال برگزاری مراسم جشن پیروزی' پاستورمالدونادو' راننده ونزوئلایی این تیم بود که پس از وی'فرناندو آلونسو'ی اسپانیایی و 'کیمی‌ رایکونن' فنلاندی به ترتیب دوم و سوم شدند.

درپی انفجار وآتش سوزی که به توقفگاههای همجوار متعلق به تیم های' فورس ایندیا' و 'تورو روسو' بودند سرایت کرده بود، برگزار کنندگان مسابقه، بلافاصله قسمت 'پیت لین' یا جاده کناری پیست مسابقات که اتاقک های تیمها در آنجا مستقر می‌ باشند را تخلیه کردند.

در این رابطه، منابع صلیب سرخ اعلام کردند از 28 نفر مجروح این انفجار، هفت نفر آنها به دلیل استنشاق دود در بیمارستانهای بارسلون بستری شده و 21 تن دیگر به کلینیک پیست مونتملو انتقال یافته و در آنجا مورد معالجه قرار گرفتند.

مرکز هماهنگی امداد های ایالت 'کاتالونیا' در این رابطه اعلام کرد: از هفت مجروح بستری شده در بیمارستان، یک نفر پزشک تیم ویلیامس است که در بخش سوانح سوختگی بیمارستان 'وال د ابرون' بارسلون بستری می باشد.

منابع تیم اعلام کردند، در زمان وقوع این انفجار که دلیل آن هنوز معلوم نیست،چندین مکانیک تیم مشغول به فعالیت بودند و افزون بر آن' فرانک ویلیامس' رییس تیم به همراه دویست نفر دیگر در توقفگاه مذکور حضور داشتند.

'ولتری بوتاس' یکی‌ از رانندگان تیم ویلیامس در مصاحبه ای مطبوعاتی اعلام کرد که انفجار در قسمت انتهایی توقفگاه رخ داد و آتش ناشی‌ از انفجار بلافاصله به دیگر نقاط سرایت کرد و بسیاری از وسایل تیم از جمله یکی‌ از خودروهای متعلق به 'برونو سنا' راننده برزیلی این تیم را سوزاند.

اروپام **1234**1080

تاریخ: 1391/2/24
کلمات کلیدی:
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: