صبای قم چگونه آسیایی شد
به گزارش ایرنا ، باشگاه صباباتری تهران در سال 1387 به منظور تمرکز زدایی در تهران و هم چنین استفاده مردم سایر شهرهای بزرگ کشور از تیم های لیگ برتری به همت برخی مسوولان استان و هم چنین نمایندگان مردم قم در مجلس راهی این شهر شد.
در همان سال تیم های پاس تهران و پیکان تهران نیز به ترتیب به همدان و قزوین منتقل شدند و صبا باتری نیز از لیگ هشتم با عنوان ' صبای قم ' به فوتبال کشور معرفی شد.
با توجه به این که صبا باتری تهران در لیگ هفتم با قرار گرفتن در جایگاه سوم جدول رده بندی توانسته بود سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را کسب کند ، بالطبع حضور این تیم در قم باعث شد تا صبای قم در اولین سال حضورش در لیگ برتر به صورت همزمان در لیگ قهرمانان آسیا بازی کند.
صبا درلیگ هشتم با هدایت فیروز کریمی هرچند بازی های قابل قبولی را به نمایش گذاشت اما به رتبه ای بهتر از ششمی دست نیافت و نتوانست راهی لیگ قهرمانان آسیا شود.
این تیم در لیگ نهم نیز ابتدا با هدایت محمد حسین ضیائی و سپس با سرمربیگری رسول کربکندی پای به مسابقات گذاشت که باز هم عنوان ششمی لیگ برتر را کسب کرد، فصلی که عبدالله ویسی در آن به عنوان کمک مربی کربکندی در کنار صبا بود.
در لیگ دهم صبای قم عملکرد پر فراز و نشیبی داشت و ابتدا با هدایت محمود یاوری و سپس با هدایت عبدالله ویسی ضعیف ترین نتیجه تاریخ این باشگاه و رتبه دهمی را کسب کرد.
اما مدیران صبای قم که در اواسط لیگ دهم بومی نیز شده بودند این بار به عبدالله ویسی به عنوان یک مربی جوان و جویای نام اطمینان کردند و به محض پایان لیگ دهم از او برای لیگ یازدهم برنامه خواستند.
پس از آن که ویسی به عنوان سرمربی صبا برای لیگ یازدهم معرفی شد سرپرست این باشگاه از برنامه ریزی دقیق ویسی برای کسب سهمیه آسیایی خبر داد.
مجتبی رمضان بیگی پیش از آغاز لیگ یازدهم در نشستی خبری عنوان کرد که در صورتی که صبا از هر پنج بازی پیش روی خود 8 امتیاز را کسب کند موفق به کسب سهمیه آسیایی خواهد شد.
در پایان نیم فصل اول لیگ برتر صبای قم با کسب 29 امتیاز ، هم امتیاز با تراکتورسازی تبریز به دلیل تفاضل گل کمتر در رده پنجم جدول قرار گرفت و کسب 29 امتیاز تقریبا همان وعده ای بود که مدیران باشگاه صبا نسبت به آسیایی شدن این تیم داده بودند.
صبای قم در نیم فصل دوم لیگ برتر نیز 21 امتیاز به اندوخته های خود افزود تا تیم جوان و بی ادعای ویسی که به گفته مسوولان استان قم نسبت به سایر تیم های لیگ برتری هزینه کمتری کرده بود بتواند سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را کسب کند.
به گفته استاندار قم صبا فصل آینده به صورت کامل در قم مستقر خواهد شد و امید است با تدارک مناسب زیر ساخت های استقرار این تیم ، شاهد شکل گیری تیمی مقتدر برای حضور در رقابت های آسیایی باشیم.
در این بین شاید جدایی عبدالله ویسی از صبای قم و پیوستن او به پیکان تهران یک شوک را به بدنه صبا در پایان لیگ یازدهم وارد کرد اما مدیران صبا در حال مذاکره با مربیانی سرشناسی چون مجید جلالی و منصور ابراهیم زاده هستند تا صبای قم بتواند در بازی های آسیایی از آبروی فوتبال ایران دفاع کند. ک/4
7408 / 380/
















