برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فرکی: تلاش می کنم فولاد را به جایگاه واقعی آن برسانم

اهواز – سرمربی جدید تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: قولی برای جایگاه این تیم در فصل آینده نداده ام اما تلاش می کنم که فولاد را به جایگاه واقعی اش برسانم.

'حسین فرکی' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: باشگاه فولاد پتانسیل خوبی دارد و به همین دلیل علاقه دارم که در این باشگاه کار کنم.

وی ادامه داد: استان خوزستان استعداد و انگیزه های زیادی در فوتبال دارد و در کنار آن باشگاه فولاد هم از امکانات خوبی برخوردار است. امیدوارم با یک برنامه ریزی مدون بتوانم به این خطه خدمت کنم و رضایت هواداران از کار من فراهم شود.

سرمربی جدید فولاد درباره برنامه هایش برای آماده سازی این تیم گفت: تمرینات را از 15 خرداد شروع می کنیم. با توجه به گرمای هوا در خوزستان باید اردوهایی در خارج از این استان برگزار کنیم که هنوز برای آنها تصمیم گیری نهایی نشده است.

وی درباره بازیکنان مورد نظرش برای فولاد گفت: هنوز فرصتی برای فکر کردن راجع به این موضوع نداشته ام و پس از ارزیابی نقاط قوت و ضعف تیم، لیست بازیکنان مورد نظرم را به باشگاه ارائه می کنم.

فرکی خاطرنشان کرد: در فصل پیش رو تیمی را روانه رقابت های لیگ برتر می کنیم که متشکل از بازیکنان جوان و با تجربه باشد زیرا این مبنای کاری و اعتقادی من است.

639

تاریخ: 1391/2/26
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: