رسانه های جمهوری آذربایجان«قهرمانی ایران درکشتی جهان»را بایکوت کردند
به گزارش ایرنا ، فدراسیون کشتی جمهوری آذربایجان با برنامه ریزی حساب شده ، خود را برای کسب عنوان قهرمانی کشتی سال 2012 جهان آماده کرده و تبلیغات گسترده ای از دو ماه پیش دراین کشور آغاز شده بود.
حتی زمانی که قهرمانان ایرانی،عصر روز بیستم اردیبهشت ماه وارد فرودگاه بین المللی باکو شدند عده ای از آذری های حاضر در سالن فرودگاه اعلام کردند که ایران با این کشتی گیران در این مسابقات به جایی نخواهد رسید.
با کسب عنوان نایب قهرمانی توسط کشتی گیران جمهوری آذربایجان، قهرمانی ایران در این مسابقات آنچنان در مطبوعات و رسانه های گروهی این کشور بازتاب پیدا نکرد، زیرا قهرمانی ایران همه دست درکاران برگزاری این مسابقات را در بهت و حیرت فرو برد و نتوانستند بپذیرند که تمام برنامه ریزی آنها به هدر رفته است.
با این حال با آغاز مسابقات جام جهانی کشتی 2012 باکو با حضور 10 کشور صاحب نام در این رشته ورزشی جهان ، کشتی گیران غیرتمند کشورمان با صلابت مسابقات خود را آغاز کردند به طوری که ترکیه را هفت بر صفر پشت سر گذاشتند.
تیم ملی کشتی کشورمان در دومین بازی خود مقابل گرجستان با یک برنامه حساب شده موفق شد پنج بر دو بر این تیم پیروز شود و تیم ژاپن را نیز با همین نتیجه شکست داد تا آخرین مسابقه خود را در گروه خود با کشتی گیران امریکایی برگزار کند.
کشتی گیران امریکایی که کادر فنی و مربیان بزرگی را به همراه داشتند ، مسابقه های خود را با کشتی گیران ایرانی خوب آغاز کردند و تا آخرین لحظه پابه پای جوانان ایرانی رقابت خوبی ارایه دادند، اما در نهایت در نخستین روز این مسابقات این امریکا بود که چهار بر سه نتیجه را به تیم ملی کشتی ایران واگذار کرد تا ایران به عنوان سرگروه خود به فینال این مسابقات راه پیدا کند.
در دومین روز این مسابقات در مجموعه ورزشی سرحدچی باکو پیش از آغاز فینال بین ایران و جمهوری آذربایجان، کشتی گیران روسیه با امریکا مسابقات خود را برای کسب عنوان سومی برگزار کردند و تیم ملی امریکا موفق شد با برتری نسبی بر تیم روسیه ، مقام سوم این مسابقات را از آن، خود کند.
با آغاز مبارزه نفس گیر کشتی گیران کشورمان با کشتی گیران جمهوری آذربایجان در فینال این مسابقات، جوانان ایرانی موفق شدند در حضور مقامات فیلا از جمله 'رافایل مارتینتی' رییس فدراسیون جهانی کشتی ، چهار بر سه به پیروزی برسند و قهرمانی این مسابقات را در استانه برگزاری المپیک 2012 لندن از آن خود کنند.
خاورم/1108
















