برگزاری موفق تورآذربایجان، نشان از قابلیت مدیریتی کشور دارد
احمد علیرضابیگی عصر روزچهارشنبه درمراسم پایانی تور بیست و هفتم اظهارکرد: این توانمندی و قابلیت مدیریتی ما را به برگزاری هرچه بهتر وحرفه ای تر تور بیست و هشتم رهنمون می سازد.
وی ابراز امیدواری کرد سال آینده و با رفع نواقص موجود، تور در سطحی نیمه ای حرفه ای و به طور شایسته برگزار شود.
علیرضابیگی گفت: از اینکه تور بیست و هفتم با موفقیت برگزار شد و دست در دست هم صحنه زیبای موفقیت ورزشکاران در این تور را به ثبت رساندیم، بسیار خوشحالم.
وی با ابراز خرسندی از موفقیت های ورزشکاران استان در این تور و سایر ورزشکاران افزود: این موفقیت ها قابلیت های ورزش استان را نشان می دهد و نایب قهرمانی تیم فوتبال تراکتورسازی در لیگ برتر و راهیابی آن به لیگ قهرمانان آسیا زمانی که در کنار این موفقیت ها قرار می گیرد خرسندی و خوشحالی انسان را دوچندان می کند.
وی از تلاش های شبانه روزی برگزارکنندگان تور بیست و هفتم و همچنین مردم استان های آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل به دلیل میزبانی خوب از دوچرخه سواران قدردانی کرد.
در این مراسم از تیم های پتروشیمی تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی و اندولسیای اسپانیا به دلیل کسب عناوین اول تا سوم تجلیل شد.
همچنین از امیر کلاهدوز از پتروشیمی تبریز به دلیل کسب عنوان سلطان کوهستان، از حسین ناطقی هم تیمی وی به دلیل قرار گرفتن در صدر دوچرخه سواران امتیازی و خاویر رامیرز از اندولسیای اسپانیا به جهت کسب عنوان قهرمانی تور تجلیل و قدردانی شد.
بیست و هفتمین دوره تور دوچرخه سواری بین المللی آذربایجان بیست و دوم تا بیست و هفتم اردیبهشت ماه جاری در شش مرحله و به مسافت 928 کیلومتر و با شرکت 104 رکابزن از 14 تیم خارجی و پنج تیم داخلی در مسیر استان های آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل برگزار شد.
7233/587
















